PUTEVI SRBIJE: Nema zadržavanja na naplatnim rampama
Naplatna rampa, Foto: Dragana Udovičić

NEMA GUŽVI

PUTEVI SRBIJE: Nema zadržavanja na naplatnim rampama

Na Obrenovačkom putu, leva traka, u smeru ka Obrenovcu, od 7. do 10. maja, od 7 do 19h, radovi na sanaciji klizišta Duboko, uz naizmenično propuštanje vozila

Objavljeno:

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila, saopštilo je danas Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Prema informacijama Uprave granične policije, u 13 sati, na graničnom prelazu Horgoš, zadržavanje na izlazu za teretna motorna vozila je 90 minuta, dok su na graničnim prelazima Kotroman i Gostun, zadržavanja na ulazu za teretna motorna vozila je 40 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja, dodaje se u saopštenju.

Na auto-putu E-75, kod petlje Sirig, u smeru Novi Sad-Subotica - do 22. maja, radovi na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije. Saobraćaj će biti preusmeren na kolovoznu traku smera Subotica-Novi Sad, gde će se odvijati dvosmerno. Saobraćaj na uključenju i isključenju sa auto-puta na petlju i sa petlje Sirig, odvijaće se neometano uz dodatni oprez.

Na Obrenovačkom putu, leva traka, u smeru ka Obrenovcu, od 7. do 10. maja, od 7 do 19h, radovi na sanaciji klizišta "Duboko", uz naizmenično propuštanje vozila.

Na auto-putu E-75, kod petlje "Trupale", od 10. 20. maja, radovi na rehabilitaciji kolovoza. Predviđeno je zatvaranje kraka petlje „Trupale“ koji povezuje auto-put E-80 i auto-put E-75, iz smera Pirota ka Vranju.

Alternativni putni pravac je u smeru ka Beogradu, do petlje "Aleksinački Rudnici" i dalje do petlje "Aleksinac", gde se ponovo vraća na auto-put E-75 i nastavlja kretanje u smeru ka Vranju.

Na putu Svračkovci-Gornji Milanovac, u Gornjem Milanovcu u blizini "Norveške kuće", od 10. do 26. maja, od 8 do 17h, radovi na izradi gabiona. Saobraćaj će se odvijati dvosmerno uz adekvatnu saobraćajnu signalizaciju, povremeno uključujući i mahače.

Na auto-putu E-75, deonica Lasta-Ikarbus-Bubanj Potok, 9. maja od 7 do 15h, izvodiće se radovi na čišćenju saobraćajnih traka, na deonici Lasta-Bubanj Potok, u oba smera, u preticajnoj i zaustavnoj saobraćajnoj traci.

Na Ibarskoj magistrali, na deonici Stepojevac-Lazarevac, leva traka, u smeru Beograd-Čačak, od 10. do 19. maja, od 7 do 17h, radovi na kolovoznoj konstrukciji.

Bonus video:

04:27

LEON BERIŠA OVE GODINE NIJE SLAVIO ĐURĐEVDAN! Zatekli smo BEDU I OČAJ: Umesto da slavi, PREPLAKAO JE DAN!

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.