SEĆATE SE PRESLATKE LUNE KOJA JE PRONAĐENA NA AUTOPUTU? Napunila je 4 meseca, a NIKO JE NE ŽELI! Pa vidite je samo!
Napunila je 4 meseca, Foto: Pet Mondo Srbija

UDOMIMO JE!

SEĆATE SE PRESLATKE LUNE KOJA JE PRONAĐENA NA AUTOPUTU? Napunila je 4 meseca, a NIKO JE NE ŽELI! Pa vidite je samo!

Iako je primila sve boce, napunila četiri meseca i utrostručila se, još uvek nije pronašla svoj stalni dom

Objavljeno:

Pas Luna je pronađena na autoputu još krajem marta. Tada je reagovalo udruženje Pet Mondo, te su usvojili preslatku životinju.

Iako je primila sve boce, napunila četiri meseca i utrostručila se, još uvek nije pronašla svoj stalni dom.

“Pa, gde su više ti moji udomitelji?! Aman, ljudi, pa 4 meseca sam uveliko napunila, utrostručila se, primila sve boce i niko da se javi!” - pita se naša kibicerka Luna. Ko se ne seća, Lunu smo spasili u poslednji čas jer je pokušavala da pređe 5-6 traka načičkanih vozilima.

Vesela je i dobroćudna sem kad počnu časovi “učenja šetnje sa povocem”. Ali, ako ima u pratnji decu ili drugog psa, nema bolje učenice. Časovi “higijenskih navika” nisu bili potrebni jer je Luna te veštine već savladala. Ako ti treba BFF - javi se! Luna čeka na prozoru!

Pet Mondo Srbija je registrovano udruženje koje ima 83 životinje sa ulice o kojima se brinu dok im ne nađu dom. Od tih 83, pola je starih, invalidnih i trajno bolesnih životinja koje nikada neće naći dom i kod njih su dokle god su živi! Ovo udruženje nema svoje prihvatilište, sve kuce i mace drže u svojim kućama i stanovima i 99% aktivnosti udruženja sami finansiraju - hrana, veterinarski troškovi i ostalo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.