PRESLATKA LUNA JE PRE DVE NEDELJE OSTAVLJENA NA AUTO-PUTU NA MILOST I NEMILOST: Pomozimo joj da nađe dom (FOTO)
Preslatka kuca Luna, Foto: Pet Mondo Srbija

POMOZIMO!

PRESLATKA LUNA JE PRE DVE NEDELJE OSTAVLJENA NA AUTO-PUTU NA MILOST I NEMILOST: Pomozimo joj da nađe dom (FOTO)

Traže se udomitelji sa područja Beograda i Novog Sada i okoline jer je udruženju potrebna saradnja sa udomiteljima

Objavljeno: 14:52h

Pet Mondo Srbija je registrovano udruženje koje ima 83 životinje sa ulice o kojima se brinu dok im ne nađu dom. Od tih 83, pola je starih, invalidnih i trajno bolesnih životinja koje nikada neće naći dom i kod njih su dokle god su živi! Ovo udruženje nema svoje prihvatilište, sve kuce i mace drže u svojim kućama i stanovima i 99% aktivnosti udruženja sami finansiraju - hrana, veterinarski troškovi i ostalo.

Među svim tim životinjama koje se nalaze kod njih, želeli bismo da upoznate jednu preslatku devojčicu Lunu. Ona je pronađena pre dve nedelje na autoputu. Udruženje je odmah reagovalo i udomilo je ovu kucu.

Luna je nedavno primila prvu vakcinu. Traže se udomitelji sa područja Beograda i Novog Sada i okoline jer je udruženju potrebna saradnja sa udomiteljima. Naime Luna za 3-4 nedelje treba da primi revakcinu (protiv zaraznih bolesti), a mesec dana nakon toga treba da dobije vakcinu protiv besnila i da se čipuje. Sa oko 6 meseci treba i da se steriliše.

Iz Pet Monda kažu za Espreso da malena Luna još uvek nije udomljena.

Sve ove aktivnosti, vakcinacija, čipovanje, sterilizacija, su o trošku udruženja.

Kako ovo udruženje kaže za sebe, oni ne rade sve ovo jer su milioneri i što ne znaju šta će sa novcem, već im je ovo garancija da će kuca zaista obaviti veterinarske procedure koje su neophodne.

Za više informacija o ovoj maloj devojčici ili o nekoj drugoj maci ili kuci, možete posetiti njihov instagram i fejsbuk profil. kao i njihov zvanični sajt.

Bonus video:

20:43

VEČERNJI DNEVNIK 29.03.2021.

(Espreso/D.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.