JEDINA TURISTIČKA AGENCIJA KOJA ZBOG KORONE POSLUJE BOLJE: Nalazi se u čuvenom srpskom selu! (FOTO)
Selo Ježevica, Foto: Rina

selo ježevica

JEDINA TURISTIČKA AGENCIJA KOJA ZBOG KORONE POSLUJE BOLJE: Nalazi se u čuvenom srpskom selu! (FOTO)

„Sa osnivanjem Turističke agencije u našem selu, sada su nam sve svetske metropole bliže i dostupnije”, rekla je Nataša Vujašević, ispred Udruženja žena „Evgenija”

Objavljeno:

Tokom epidemije korona virusa, veliki broj agencija suočio se problemima i gubicima. Međutim, postoje izuzeci, a to je sučaj sa jedinom agencijom koja je nastala na selu i ono na čemu se bazira njihova ponuda jeste prelepa srpska priroda.

U selu Ježevica kod Čačka ona opstaje već četiri godine i nema bojzani za tok poslovanja, jer je epidemija mnoge upravo okrnula a ruralnim područjima.

„Pored obilaska Ovčarsko - kablarske klisure i upoznavanja sa manastirima i istorijom našeg kraja priča se upotpunjava sa jednom domaćinskom koja počinje upravo ovde u selu Ježevica i šetnjom kroz ostala sela koja se nalaze u čačanskoj opštini. Oni tako upoznaju svaki sokak, svako brdo. Upoznaju se sa ljudima, njihovim životom, radinostima. Na taj način upoznaje se prava Srbija i njeni stanovnici, specifičnosti određenog kraja ”, pojasnila je Mirjana Knežević, vlasnica ove neobične agencije.

1 / 4 Foto: Rina

Meštanke sela podno planine Jelice, ponosne su na turističu agenciju svog kraja, a one se nadaju da će zahvaljujući njoj putovati i van granica naše zemlj, jer bi ponuda trebalo da bude upotpunjena i za one koje žive na selu a nisu u prilici da putuju.

„Sa osnivanjem Turističke agencije u našem selu, sada su nam sve svetske metropole bliže i dostupnije”, rekla je Nataša Vujašević, ispred Udruženja žena „Evgenija”.

Autentična ponuda seoske Turističke agencije, može se okarakterisati kao edukativna, jer svi koji dođu u Srbiju, upoznaće je iz drugačijeg ugla, a Ježevčani već pakuju kofere da upoznaju svet, ali će taj isti svet bolje upoznati i ovo podjeličko selo.

Bonus video:

04:27

LEON BERIŠA OVE GODINE NIJE SLAVIO ĐURĐEVDAN! Zatekli smo BEDU I OČAJ: Umesto da slavi, PREPLAKAO JE DAN!

(Espreso/Rina)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.