PALMA PODNEO KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV OVOG ČOVEKA! Optužio ga je za IZAZIVANJE PANIKE I NEREDA
Palma tuži Radosavljevića, Foto: Marina Lopičić/Društvene mreže

BRANISLAV RADOSAVLJEVIĆ

PALMA PODNEO KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV OVOG ČOVEKA! Optužio ga je za IZAZIVANJE PANIKE I NEREDA

Marković tvrdi i da je Radosavljević član SSP

Objavljeno: 08:16h

Predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma podneo je krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, odeljenju za visokotehnološki i kriminal, protiv Branislava Radosavljevića iz Beograda zbog postojanja osnovane sumnje da je putem sredstava javnog informisanja počinio krivično delo izazivanje panike i nereda.

Radosavljević je, inače, čovek koji se, po tvrdnjama Markovića, pojavljuje sa zamućenim likom na snimku koji je prikazala potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić na pres konferenciji u Jagodini, a gde je govorima o podvođenju maloletnica, devojaka i žena političarima i privrednicima na žurkama koje je Marković priređivao u tom gradu.

Marković tvrdi i da je Radosavljević član SSP.

Prijavu je Marković, kako se navodi u saopštenju koje je dostavio medijima, podneo zbog "opravdanog straha za svoju i bezbednost porodice i najbližih i to ne samo u Jagodini, nego na širem prostoru Srbije".

On u saopštenju navodi i da je poziv osumnjičenog roditeljima i prijateljima navodnih žrtava da ih zaštite "najperfidnija pretnja u pravcu ugrožavanja podnosioca krivične prijave i njegove uže i šire porodice", a njegov cilj je, dodaje,"da bez i jednog dokaza za javno iznete navode u stvari targetira Markovića i njegovu porodicu potencijalno nesagledivim posledicama".

Osim toga, dodaje Marković, Radosavljević je počinio i krivično delo ugrožavanja sigurnosti, a u njegovim postupcima ima, zaključuje, i elemenata podstrekivanja na nasilje.

Bonus video:

04:27

LEON BERIŠA OVE GODINE NIJE SLAVIO ĐURĐEVDAN! Zatekli smo BEDU I OČAJ: Umesto da slavi, PREPLAKAO JE DAN!

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.