MAJKA DAJE SVOM DETETU DA JEDE PESAK, LIŽE KAMENJE! Bizarno je, ali kaže da to čini za NJEGOVO DOBRO
ilustracija, Foto: Profimedia

neverovatno

MAJKA DAJE SVOM DETETU DA JEDE PESAK, LIŽE KAMENJE! Bizarno je, ali kaže da to čini za NJEGOVO DOBRO

Dvadesetdvogodišnjakinja, koja svog sina odgaja kao vegana, branila je svoj način odgajanja sina u kom tvrdi da se ne treba bojati prljavštine i da je potpuno prirodno da bebe žele da jedu pesak

Objavljeno:

Veliku pažnju na društvenim mrežama izazvao je snimak majke veganke kako svojoj bebi daje pesak, prljavštinu, kamenje, pa čak i trake za kolica za kupovinu u supermarketu jer tvrdi da njeno majčino mleko štiti dete dok on "gradi svoj imuni sistem".

Alis Bender, iz Feniksa u Arizoni, podelila je snimke osmomesečne bebe Fern kako žvaće razne predmete na TikTok-u, uključujući pesak dok je bila na plaži, pa čak kako mu daje kamen, koji on odmah stavlja u usta.

Dvadesetdvogodišnjakinja, koja svog sina odgaja kao vegana, branila je svoj način odgajanja sina u kom tvrdi da se ne treba bojati prljavštine i da je potpuno prirodno da bebe žele da jedu pesak. U videu, koji je na Tik-Toku zabeležio više od 12 miliona pregleda, Alis je za „iskrivljenje percepcije javnosti“ u vezi beba i bakterija optužila „kompanije koji na taj način zarađuju više miliona dolara“.

Bonus video:

05:50

BRZE VESTI 30.04.2021. 15:55

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.