BEBI STAROJ SAMO 8 MESECI MAJKA ZABILA VILJUŠKU U GLAVU: Reakcija POLICIJE je NEVEROVATNA!
Policajka i beba, Foto: Printscreen/facebook/Comodoro24

bravo za nju

BEBI STAROJ SAMO 8 MESECI MAJKA ZABILA VILJUŠKU U GLAVU: Reakcija POLICIJE je NEVEROVATNA!

Pošto je i sama majka, Jamili je proradio roditeljski instinkt, uvidela je da bebi nedostaje majčino mleko, pa je podojila ovog osmomesečnog lepotana

Objavljeno:

Stravičan izliv besa prema svojoj osmomesečnoj bebi šokirao je javnost. Naime, majka deteta iz argentinskog grada Kordoba, zabila je bezosećajno viljušku u glavu bebi, nakon čega je ona hospitalizovana. Prema informacijama, nesrećno dete se uspešno oporavlja, a u tome pomaže i policajka Jamile Mitlaher.

Kako prenosi Tiempo de San Juan, policajka koja je bila na zadatku u bolnici povodom ovog slučaja, videla je da beba ne može da jede i da kad god bi probali da mu daju kašu ili jogurt, mališan bi povratio.

Pošto je i sama majka, Jamili je proradio roditeljski instinkt, uvidela je da bebi nedostaje majčino mleko, pa je podojila ovog osmomesečnog lepotana.

“Videla sam da je nemiran i da nije mogao da jede. Odmah sam zaključila da mu je potrebno mleko i uradila sam to što sam uradila. Duša mi se slomila. Kad god bih mu dala dojku, on bi zaspao. Četiri puta sam ga nahranila”, rekla je Jamile za ElDoce.tv.

#Virales La imagen de la policía amamantando a un bebé internado El pequeño de 8 meses que fue operado, tras ser herido...

Posted by Comodoro24 on Среда, 14. април 2021.

Ona je, inače, majka troje dece pa joj je ova situacija bila olakšavajuća i odmah je znala šta da učini sa gladnom bebom, koja pritom ima i teške povrede.

Fotografija njenog gesta odmah je postala viralna i izazvala oduševljenje širom sveta.

U policiji je već pet godina, a osim mnogobrojnih nagrada, priznanja i čestitki za obavljanje posla, zbog ovog slučaja zadobila je naklon i veliko poštovanje svojih nadređenih.

Neimenovana Argentinka, majka osmomesečne bebe, sumnjiči se da je izvršila pokušaj ubistva zajedno sa svojim 18-godišnjim bratom, ujakom ove bebe.

Bonus video:

01:14

TEHNIKA FARBANJA JAJA ZA KOJU NISTE ČULI: Brzo je i lako, a imaćete UNIKATNA USKRŠNJA JAJA

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.