Vučević: Novi Sad ne zaboravlja svoje šampione i zato ćemo podržati naše bivše olimpijce
Miloš Vučević, Foto: Samo Novi Sad

projekat izgradnje olimpijske česme

Vučević: Novi Sad ne zaboravlja svoje šampione i zato ćemo podržati naše bivše olimpijce

Verujem da je ovaj dan početak velikih promena za naše olimpijce, a biće mi čast da prisustvujem obeležavanju jubileja iz istorije novosadskog sporta krajem maja, ako to mere budu dozvolile

Objavljeno:

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević naveo je da je taj grado oduvek bio grad koji "rađa" vrhunske sportiste, ali i grad koji ne zaboravlja svoje šampione, one koji se više ne takmiče, ali čije medalje i dalje sijaju kao onog dana kada su ih dobili.

- Baš zato, podržaćemo naše bivše olimpijce kako bi Asocijacija sportskih veterana Novog Sada mogla što ranije da realizuje svoje ideje. O projektu izgradnje olimpijske česme, iza koga će Grad rado stati, jutros sam razgovarao sa predsednikom Skupštine prof. dr Slavkom Obadovom, ovenčanim bronzanom olimpijskom medaljom, zatim Tadijom Kačarem, nosiocem srebrne olimpijske medalje, Vasom Mijićem, koji se okitio olimpijskim zlatom; Zoranom Pančićem, koji je osvajač srebrne i bronzane olimpijske medalje i Slobodanom Krnetom, profesorom sporta i fizičkog vaspitanja i generalnim sekretarom Asocijacije.

Verujem da je ovaj dan početak velikih promena za naše olimpijce, a biće mi čast da prisustvujem obeležavanju jubileja iz istorije novosadskog sporta krajem maja, ako to mere budu dozvolile.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.