MEĐU VODEĆIM GRADOVIMA U SRBIJI PO VAKCINACIJI: Kladovo beleži sve bolju epidemiološku situaciju
Kladovo, Foto: Printscreen/Youtube

imunizacija u kladovu

MEĐU VODEĆIM GRADOVIMA U SRBIJI PO VAKCINACIJI: Kladovo beleži sve bolju epidemiološku situaciju

Kladovo je među liderima u Srbiji, u pogledu broja vakcinisanih

Objavljeno:

Prema informacijama opštinske upave Kladova, u ovom gradu i njegovoj okolini, epidemiološka situacija je sve bolja, a grad sa jugoistoka naše zemlje svakako je jedan od gradova gde je odziv građana za vakcinaciju izuzetno dobar.

Povodom Dana opštine, predsednik opštine Kladovo Saša Nikolić izjavio je da je dobar odziv građana na imunizaciju protiv korona virusa najbolji način da se obeleži jubilej.

- Danas obeležavamo Dan opštine, sećajući se na naše pretke, čiji su patriotizam, herojstvo i junaštvo zadužili nas, njihove potomke, da jednako odlučno i hrabro branimo i volimo svoj grad i svoju zemlju. A danas, kada naša država, naš predsednik, Vlada i Ministarstvo zdravlja čine sve kako bi sačuvali javno zdravlje, danas je najveći oblik patriotizma biti društveno i zdravstveno odgovoran, poštovati protivpandemijske mere, i pre svega, vakcinisati se - izjavio je Nikolić.

Kako je naglasio, Kladovo je među liderima u Srbiji, u pogledu broja vakcinisanih. Do danas je u Kladovu vakvinisano 39 odsto a revakcinisano 25 odsto građana.

Bonus video:

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.