BusPlus suspendovao kontrolorku, istraga u toku
Bus Plus, Foto: Dado Đilas

ISTRAGA KONTROLORKE

BusPlus suspendovao kontrolorku, istraga u toku

U današnjem saopštenju se dodaje da kontrolorka ;koja je učestvovala u incidentu neće raditi do utvrđivanja svih okolnosti koje su dovele do tog događaja

Objavljeno:

Operator beogradskog BusPlus sistema saopštio je da je u toku istraga incidenta na liniji 88, kod stajališta Arhiv Grada Beograda na Novom Beogradu i da je njihova radnica suspendovana do okončanja utvrđivanja okonosti koje su dovele do tog događaja.

Mediji su prethodno preneli objavu s društvenih mreža jedne putnice, koja tvrdi da ju je kontrolorka na toj stanici više puta ;udarila aparatom za čitanje karata po glavi, zato što ju je navodno zgazila u javnom prevozu.

U današnjem saopštenju se dodaje da kontrolorka koja je učestvovala u incidentu neće raditi do utvrđivanja svih okolnosti koje su dovele do tog događaja.

"Verujemo da ćemo imati više detalja o ovom neprijatnom dogadjaju kada svi učesnici budu saslušani i kada sve činjenice budu rasvetljene. Gradjane molimo da ne ulaze u konfliktne situacije sa kontrolorima BusPlusa. Ističemo, takodje, da ćemo učiniti sve da zaštitimo naše sugradjane, ali i kolege kontrolore kako više ne bi dolazilo do sličnih dešavanja", dodaje se u saopštenju.

Bonus video:

00:12

SNIMAK IZ SVEMIRA! Pogledajte kako se Beograd promenio za samo 35 godina

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.