VEST KOJA ĆE OBRADOVATI MNOGE, FESTIVALSKO LETO U VRNJAČKOJ BANJI: Lavfest od 5. do 7. avgusta
Ilustracija, Foto: Printscreen / Youtube / Onlyclubbing Serbia

nastupiće najpoznatije muzičke zvezde

VEST KOJA ĆE OBRADOVATI MNOGE, FESTIVALSKO LETO U VRNJAČKOJ BANJI: Lavfest od 5. do 7. avgusta

Organizatori u saopštenju dodaju da će, prema trenutnim informacijama, pristup festivalu biti omogućen svim vakcinisanim posetiocima, kao i onima koji imaju antitela, dok će za sve ostale biti omogućen brzi antigenski test

Objavljeno:

Prema izjavama zvaničnika i članova republičkog Kriznog štaba, ove godine ipak će biti festivalskog leta u Srbiji, pa će tako "Lavfest" u Vrnjačkoj Banji biti održan od 5. do 7. avgusta, a kako najavljuju organizatori te muzičke smotre, najpoznatije svetske zvezde nastupiće pred publikom.

- Veoma smo srećni zbog informacija koje stižu od zvaničnika države i verujemo da će, uz propisane epidemiološke mere, ovog leta biti moguće vratiti normalan život u Srbiju - poručuju organizatori "Lavfesta". - Ta vest znači oporavak, ne samo za "Lavfest", već i za kompletan turizam Vrnjačke Banje i regiona, kao i za ugostitelje, hotelijere i brojne druge privredne grane.

Organizatori u saopštenju dodaju da će, prema trenutnim informacijama, pristup festivalu biti omogućen svim vakcinisanim posetiocima, kao i onima koji imaju antitela, dok će za sve ostale biti omogućen brzi antigenski test.

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.