"AKO NE MOŽEŠ NEŠTO MLADO, EVO TI STARO", ujna se SKINULA i provocirala ROĐAKA, SKANDAL u selu kod VRANJA
Ilustracija, Foto: Profimedia

ZATEGNUTI PORODIČNI ODNOSI

"AKO NE MOŽEŠ NEŠTO MLADO, EVO TI STARO", ujna se SKINULA i provocirala ROĐAKA, SKANDAL u selu kod VRANJA

S. S. (43) prijavio je policiji svoju ujnu N. K. (68) zato što se nasred ulice savila, skinula donji veš i naizmenično rukama udarala po zadnjici

Objavljeno:

Meštane sela Ćukovca kod Vranja, ali i mnoge druge, šokirao je nesvakidašnji događaj koji se desio u ponedeljak usred bela dana. Neraščišćeni porodični odnosi i nepodeljena imovina doveli su do toga da se rođaci posvađaju nasred ulice i da ujna isprovocira rođaka tako što će skinuti gaće i pokazati mu zadnjicu. Epilog – sve je došlo čak do Tužilaštva.

Naime, S. S. (43) prijavio je policiji svoju ujnu N. K. (68) zato što se nasred ulice savila, skinula donji veš i naizmenično rukama udarala po zadnjici uz komentare: „Ako ne možeš nešto mlado, evo ti staro”.

Ekipa Objektiva stupila je u kontakt sa akterom događaja, koji nam je rekao da ovo nije prvi put da se tako nešto dešava.

FOTOGRAFISAO UJNINU POZADINU

Kako S. S. ističe za Objektiv, sve se dogodilo u ponedeljak posle podne, kada su se njegova majka D. S. (65) i on vraćali od komšije kući.

– Išli smo ulicom polako kad je ujna stala ispred kapije, skinula suknju i gaće i počela da se udara po zadnjici i da me provocira. Rekla je: “Od vas ne mogu ni da močam, evo gledajte sada”.

Vikala mi je da nisam sposoban da nađem mlađu, pa mi zato ona pokazuje kako izgleda staro du*e. Za svaki slučaj, svojim telefonom sam fotografisao prizor, koji sam dao policiji – kaže on.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.