DANIJELA ŠTAJNFELD OBJAVILA BRUTALAN VIDEO: Zaista je teško gledati ove kadrove (VIDEO)
Danijela Štajnfeld, Foto: printscreen

NAPETO

DANIJELA ŠTAJNFELD OBJAVILA BRUTALAN VIDEO: Zaista je teško gledati ove kadrove (VIDEO)

Glumica je govorila o svom problemu

Objavljeno:

Danijela Štajnfeld, glumica, optužila je kolegu Branislava Lečića da ju je silovao u maju 2012. godine, i podigla se velika afera u Srbiji zbog ovoga.

Podsetimo, ona ga je optužila da ju je svojim autom odvezao van Beograda i zlostavljao.

– To nije bilo ništa neuobičajeno, s tim što je on mene te noći, na moje moljenje, plakanje, na moje ‘ne’, odveo negde gde ja nisam znala gde sam, nisam mogla da izađem iz tog prostora. To je bilo negde na obroncima Beograda, u sred noći, tamo me je mučio, i tamo me je silovao – izjavila je ona.

Ona tvrdida se njen život pretvorio u pakao. Zbog zlostavljanja, koje kaže da je doživela, trpela je strašne posledice prvih nekoliko meseci.

Ona je ubrzo otišla u Ameriku.

Danijela je zbog svega odlučila da napravi film o svom problemu.

Ona je rekla da je pomišljala na samoubistvo.

- Živim sa mojim mentalnim stanjem koje je bilo poremećno. Ja sam bila preplašena, plačljiva. Stalno sma padala u panične napade. Mislila sam da će to biti celog života i da to neću moći nikada nikome da kažem, da ja neću moći normalno da radim svoj posao, to mi je zvanje i moja najveća pasija, to me je jako poražavalo. Nisam imala interne, ni eksterne stubove oslonca. Ja nisam htela da se ubijem iz implusa, nego sam mislila da je to nešto najracionalnije što ja to mogu da uradim. Nisam mogla da razumem da postoji bilo kakvo svetlo na kraju tunela – poverila se ona.

Pogledajte tizer za njen film:

Bonus video:

19:18

KO SAM JA: Zoran Mihajlović, Kurir Tv lice

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.