OGLASILA SE TAMARA GRUJIĆ SA KOSOVA, NOVA INFORMACIJA: Evo šta se zaista desilo!
Tamara Grujić, Foto: Printscreen/RTS

SNIMANJE EMISIJE

OGLASILA SE TAMARA GRUJIĆ SA KOSOVA, NOVA INFORMACIJA: Evo šta se zaista desilo!

Ona je zahvalila svima na podršci i brizi koju su pokazali, kao i Kancelariji Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju

Objavljeno:

Novinarka Tamara Grujić, koja na Kosovu i Metohiji snima epizode za emisiju "S Tamarom u akciji", rekla je danas Tanjugu da je nju i njenu ekipu greškom privela Kosovska policija i istakla da je sada sve u redu i da mogu da nastave sa snimanjem emisije.

"Imali smo manju neprijatnost, ali je važno da je sada sve u redu i da možemo da nastavimo da snimamo naše emisije", rekla je Grujićeva .

Ona je zahvalila svima na podršci i brizi koju su pokazali, kao i Kancelariji Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju.

Kancelarija za KiM prethodno je objavila da su pripadnici Kosovske policije priveli danas u Vučitrnu novinarku Tamaru Grujić, koja u južnoj srpskoj pokrajini realizuje epizode za emisiju "S Tamarom u akciji", a ona je posle nekoliko sati puštena na slobodu.

U saopštenju direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petra Petkovića navodi se da je ekipa sa Tamarom bila hapšena.

- Zahtevam da Tamara i njene kolege bez odlaganja budu pušteni na slobodu i da im se omoguću da nesmetano rade svoj plemeniti posao. O njihovom bezrazložnom hapšenju obavestili smo i sve relevantne međunarodne predstavnike u pokrajini, a očekujemo i reakciju svim medijskih udruženja. Nedopustivo je da medijski radnici budu mete bilo čije politike i neophodno je da im se omogući da bez smetnje i opstrukcije obavljaju svoj posao - zaključuje u saopštenju Petar Petković, prenosi "Kosovoonline".

Direktor Kancelarije Petar Petković kazao je da je Grujićevu i članove njenog tima policija nekoliko sati držala u stanici, iako nisu počinili nikakvo krivično delo, već su snimali nekoliko javnih lokacija za potrebe emisije.

Bonus video:

03:11

ESPRESO NA LICU MESTA: OTIŠLI SMO NA SMETLIŠTE U STUDENJAKU KOJE SU NAPRAVILI KORONA-STUDENTI!

(Espreso/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.