POZNATI DETALJI PRIVOĐENJA TAMARE GRUJIĆ NA KOSOVU: Voditeljka puštena iz policije nakon tročasovnog ispitivanja!
Tamara Grujić, Foto: Printscreen

VUČITRN

POZNATI DETALJI PRIVOĐENJA TAMARE GRUJIĆ NA KOSOVU: Voditeljka puštena iz policije nakon tročasovnog ispitivanja!

Tamara Grujić je potvrdila da je nju i njenu ekipu greškom privela policija, a dodala je da je sada sve u redu i da mogu da nastave sa snimanjem emisije

Objavljeno:

Policija lažne države Kosova objavila je detalje privođenja voditeljke Tamare Grujić i članova njene novinarske ekipe u Vučitrnu.

- Policija je sprovela osmoro državljana Srbije u policijsku stanicu u Vučitrnu radi verifikacije, a nakon toga ih pustila na slobodu - izjavio je portparol policije za region južnog dela Kosovske Mitrovice Avni Zahiti.

Kancelarija za KiM prethodno je objavila da su pripadnici policije priveli u Vučitrnu novinarku Tamaru Grujić koja u južnoj srpskoj pokrajini realizuje epizode za emisiju "Sa Tamarom u akciji" i da je voditeljka posle nekoliko sati puštena na slobodu.

Zahiti je rekao da je policija u Vučitrnu danas u podne na gradskoj tvrđavi naišla na nekoliko osoba koje su fotografisale Gradski dvorac, prenosi Kosovo onlajn pozivajući se na Ekonomiju onlajn.

Grujić puštena nakon tročasovnog zadržavanja u policiji

Predsednik privremenog organa opštine Vučitrn Milan Kostić saopštio je danas da je policija lažne države Kosova tri sata saslušavala Tamaru Grujić i članove njene ekipe.

- Tamara je puštena nakon intervencije direktora Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petra Petkovića. Potom se sa ekipom vratila u Prilužje i nastavila sa snimanjem priloga o socijalno ugroženim srpskim porodicama na KiM - rekao je Kostić i precizirao da su novinari privedeni tokom snimanja Vojinovića mosta po kojem je Vučitrn poznat

Naglasio je da je odlukom tužioca obavljen razgovor sa privedenima.

- Za potrebe verifikacije osmoro državljana Srbije sprovedeno je u policijsku stanicu. Obavešten je tužilac i nakon potrebne provere osobe su puštene - naveo je Zahiti.

Tamara Grujić je potvrdila da je nju i njenu ekipu greškom privela policija, a dodala je da je sada sve u redu i da mogu da nastave sa snimanjem emisije.

Bonus video:

03:11

ESPRESO NA LICU MESTA: OTIŠLI SMO NA SMETLIŠTE U STUDENJAKU KOJE SU NAPRAVILI KORONA-STUDENTI!

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.