EMOTIVNA PORUKA ALEKSANDRA VUČIĆA: Oprostio se od dame koju je MNOGO POŠTOVAO
Aleksandar Vučić, Foto: TANJUG/ RADE PRELIC

OPROŠTAJNA PORUKA...

EMOTIVNA PORUKA ALEKSANDRA VUČIĆA: Oprostio se od dame koju je MNOGO POŠTOVAO

Vučić se oglasio na društvenoj mreži Instagram, gde je napisao kratku poruku:

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je oproštajnu poruku povodom smrti Nadežde Pavlović, naše najstarije sugrađanke koja je jutros preminula u svojoj 109. godini života.

Vučić se oglasio na društvenoj mreži Instagram, gde je napisao kratku poruku:

- Počivajte u miru, draga baka Nado - naveo je predsednik Srbije na Instagram profilu "budućnostsrbijeav".

Nada je početkom godine proslavila 109. rođendan. Rođena je u Kraljevini Srbiji, promenila je osam država, preživela dva svetska rata, od malih nogu se bavila sportom, drugovala sa čuvenom Desankom Maksimović, a poslednje četiri i po decenije se skrasila u centru Beograda, odnosno na Vračaru.

Decenijama je baka Nada ustajala u 6.00, a na počinak odlazila u 21.00. Dan je počinjala osveženjem i doručkom, uz obaveznu popodnevnu dremku, a zatim gledanje televizije ili primanje posete do vremena za spavanje.

O ishrani nikada nije vodila računa, uvek je volela da uživa u slanim i slatkim specijalitetima. Nije pušila i pila, kako je rekla jedino je pre šest godina zaradila povredu kuka, a imala je probleme s visokim pritiskom.

Aleksandar Vučić je često posećivao baka Nadu kao našu najstariju sugrađanku. Tokom tih poseta, njih dvoje su izgradili vrlo prisan odnos. U obraćanju medijima, baka Nada je često hvalila energiju i snagu koju predsednik Srbije ulaže u pobolšanje ekonomske situacije. Sa druge strane, Vučić je tokom tih prijatnih poseta, zahvaljivao baka Nadi, ali i svim penzionerima, na svemu što su tokom svoje radne karijere uradili za našu zemlju.

Bonus video:

09:05

IGOR MILOJEVIĆ ZA ESPRESO

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.