VUČIĆ SE OGLASIO O IZBACIVANJU PUKOVNIKA LALOVIĆA: Primiću porodicu, gledaćemo da pomognemo na svaki mogući način!
Gojko Lalović je izbačen iz stana u kojem je živeo sa porodicom, Foto: Espreso

PREDSEDNIK REAGOVAO

VUČIĆ SE OGLASIO O IZBACIVANJU PUKOVNIKA LALOVIĆA: Primiću porodicu, gledaćemo da pomognemo na svaki mogući način!

Predsednik je ovo rekao odgovarajući na pitanja novinara

Objavljeno: 15:31h
  • 74

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da o slučaju pukovnika Gojka Lalovića koji je iseljen iz stana sa Bežanijske kose ne zna ništa sem što je video u štampi, ali je najavio da će primiti tu porodicu i gledati da joj pomogne.

- Ne znam ništa o slučaju pukovnika Lalovića, video sam to jutros u novinama, jer sam sinoć do kasno radio. Taj zakon je donet u julu 2012., donela ga je i prethodna vlast. Ali, nevezano za to kakav je zakon, sve je urađeno u skladu sa zakonom. Da ne bih ulazio dalje, čuli ste i saopštenje Ministarstva odbrane, ali evo, ja sam spreman, i razgovorao sam sa Anom jutros, da primim porodicu gospodina Lalovića, da vidim sve šta možemo da im pomognemo. Da vidim kako da im pronađeno smeštaj i obezbedimo normalni život. Gledaćemo da im pomognemo na svaki način“, rekao je Vučić. 

On je dodao:

- To sve što se dešava, čini mi se da nešto govori dobro o nama, kao ljudima. U Americi je ovakvih slučajeva desetine hiljada svakog dana i to je normalno, imate i lično bankrotstvo, imate probleme s dugovima, neispunjenim obavezama.. Ali ovo govori dobro o nama, jer po tome možete da vidite koliko smo ostali dobri ljudi i koliko se i dalje ne navikavamo na određene sisteme i stvari, na koje je normalno da budemo sviknuti. Gledaćemo da pomognemo porodici Lalović na svaki način.

Izvršitelji i policija su pre dva dana, iz 15. puta uspeli da isele iz stana penzionisanog pukovnika Gojka Lalovića i njegovu porodicu. Lalović je tada sebi stavio omču oko vrata, ali mu je jedan policajac prišao i skinuo konopac. Pukovnik je odvezen u bolnicu, dok su njegova supruga i ćerka, nakon upada izvršitelja, noć provele u hotelu.

Ovo je bio 15. put da su se izvršitelji pojavili na vratima porodice Lalović, a iseljeni su nakon višesatne drame.

Porodica Lalović je odbijala da se iseli, dok Ministarstvo odbrane smatra da je porodica penzionisanog pukovnika nelegalno u stanu za koji nije ispunila obaveze iz ugovora.

Bonus video:

KO SAM JA: Zoran Mihajlović, Kurir Tv lice
19:18

KO SAM JA: Zoran Mihajlović, Kurir Tv lice

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media