U UTORAK FILIPČE STIŽE U ZVANIČNU POSETU BEOGRADU: Biće reči o nabavci vakcine sa TORLAKA
Vakcina protiv Kovida-19, Foto: Profimedia

nabavka vakcina

U UTORAK FILIPČE STIŽE U ZVANIČNU POSETU BEOGRADU: Biće reči o nabavci vakcine sa TORLAKA

Filipče i delegacija Ministarstva zdravlja Severne Makedonije srešće se sa srpskim ministrom zdravlja Zlatiborom Lončarom i direktorkom "Torlaka" Verom Stoiljković, pišu severnomakedonski mediji

Objavljeno:

Kako je najavio Venko Filipče, ministar zdravlja Sevrene Makedonije, u utorak će doći u zvaničnu posetu Beogradu i tom prilikom razgovaraće sa srpskim zvaničnicima o nabavci vakcine koju proizvodi Institut za virusologiju, vakcine i serume "Torlak".

Filipče i delegacija Ministarstva zdravlja Severne Makedonije srešće se sa srpskim ministrom zdravlja Zlatiborom Lončarom i direktorkom "Torlaka" Verom Stoiljković, pišu severnomakedonski mediji.

- Razgovaraćemo o nekoliko važnih tema u okviru naše saradnje - razmeni stručnosti, dolasku njihovih stručnjaka iz oblasti ginekologije, neonatologije, kardiohirurgije, ali i o strateškom planu za nabavku vakcina sa "Torlaka" - rekao je Filipče.

On je dodao da Severnoj Makedoniji u ovom trenutku nisu potrebne dodatne doze vakcina, ali da se kao najlogičnije rešenje nameće da strateški partner na polju nabavke vakcina ako to bude zatrebalo, upravo bude Institut "Torlak".

Bonus video:

07:16

SMRDI, ALI BAR NEMA DIMA: Posetili smo porodicu u Kovinu koja živi pored deponije, MESEC DANA NAKON POŽARA!

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.