HITNA POMOĆ IZVELA PUKOVNIKA LALOVIĆA IZ STANA, UŠAO JE U AMBULANTNA KOLA: Nasilno provalili, HOROR! VIDEO
Gojko Lalović, Foto: Emilija Jovanović

silom ušli

HITNA POMOĆ IZVELA PUKOVNIKA LALOVIĆA IZ STANA, UŠAO JE U AMBULANTNA KOLA: Nasilno provalili, HOROR! VIDEO

Policija je "skinula" pukovnika sa omče, žena mu je odvedena ispred zgrade, a mnogi aktivisti "Krova" su privedeni

Objavljeno: 16:54h

Policija je danas oko 12h došla u Vespučijevu ulicu 24 na Bežanijskoj kosi kako bi prisilno iselili porodicu Lalović. To su nakon par sati "psihičkog maltertiranja" i uradili.

16:13h - Hitna pomoć i policija izveli su Pukovnika Gojka Lalovića iz stana u koji su pre toga provalili. On je smešten u ambulantna kola i odveden...

1 / 10 Foto: Emilija Jovanović

15:19h - Policija je "skinula" pukovnika sa omče, žena mu je odvedena ispred zgrade, a mnogi aktivisti "Krova" su privedeni.

1 / 34 Foto: Emilija Jovanović

15:07h - Pukovnik Lalović je uzeo konopac, ne želi živ da izađe. Izvršitelji su nasilno provalili u stan. Vatrogasci i Hitna pomoć su u stanju pripravnosti.

Solidarni građani ga odgovaraju u nameri, svi uzvikuju "ubice", i moli da se iseljenje odloži. Marica odvela ljude koji su stajali ispred stana.

1 / 9 Foto: Emilija Jovanović

14:58h - Kako izveštavaju naši reporteri sa lica mesta, zamenica izvršitelja vrši pritisak na dve medicinske radnice ispred vozila hitne, nakon što su oni napustili zgradu u kojoj žive Lalovići.

14:44h - Zvanično je potvrđeno da se ispred zgrade u kojoj živi porodica Lalović nalaze parkirana kola Hitne pomoći, kao i vatrogasni spasioci.

14:31h - Iz Krova kažu da postoji šansa da će policija probati da ih "razbije" i nasilno uđe i izbaci porodicu Lalović.

14:01h - Izvršiteljka se sa policijom popela kako bi pokušala da iseli porodicu Lalović. Supruga pukovnika ponavlja da on neće živ napustiti stan.

- Vidite da šta se dešava ljud usred korone. Izvršiteljka će mene medicinsku sestru i mog supruga i ćerku pokušati da iseli iz stana. Ako se mom suprugu desi nešto, vi ćete biti krivi, neka ceo svet čuje, rekla je Stojanka.

13:44h - Supruga pukovnika Lalovića, Stojanka Lalović rekla je kako njen suprug i ćerka živi neće biti u stanu ukoliko policija dotakne vrata.

- Ja ne pretim, ja sam očajna, više ni poštaru ne verujemo. Ova tortura traje, hoće da isele pukovnika i mene koja sam medicinska sestra, gde to ima, pita se Stojanka Lalović.

13:38h - Stigli su i vatrogasci, pretpostavlja se i da je Hitna pomoć u blizini.

1 / 16 Foto: Emilija Jovanović

13:35h - Građani i komšije Lalovića se okupljaju ispred zgrade kako bi pružili podršku, ali i ispratili celu situaciju.

1 / 13 Foto: Emilija Jovanović

13:15h - Stigla je i Vojna policija.

1 / 4 Foto: Emilija Jovanović

12:59h - Ispred zgrade nalaze se dva automobila policije. Na vratima zgrade u kojoj se nalazi stan Lalovića stoji više pripadnika policije. Na 200 metara od zgrade nalazi se i vozilo marice.

Iseljenje porodice Lalović
foto: Emilija Jovanović

Ovo je 15. put po redu, u prethodne dve godine, da su izvršitelji pokušali da izbace na ulicu ovu porodicu.

1 / 6 Foto: Emilija Jovanović

A u isto vreme i njegova supruga koja je zdravstveni radnik i pored celokupnog stresa od epidemije, kojoj je glava u torbi 24 sata jer radi u bolnici!

- Ovako se NA PREPAD, uz istrčavanje iz kola i opsadu ulaza opkoljava pukovnik SOPSTVENE vojske, koji se drznuo da prijavi zloupotrebe u vojsci, pa je preko noći otpušten, a sada mu otimaju i jedini dom, napisala je ćerka pukovnika na Fejsbuku.

Ovako se NA PREPAD, uz istrčavanje iz kola i opsadu ulaza opkoljava pukovnik SOPSTVENE vojske, koji se drznuo da prijavi...

Posted by Naža Ićlalov on Четвртак, 15. април 2021.

Naime, ova porodica već duži vremenski period živi trpeći teror, a pukovnik Gojko rekao je još prošlog puta kada su pokušavali da ih isele da će iz njega da izađe samo mrtav.

Iseljenje porodice Lalović
foto: Espreso

Ekipa Espresa je i danas na licu mesta i prati sva dešavanja u vezi sa prisilnim iseljenjem porodice Lalović.

Kako tvrde iz Krova nad glavom, celom situacijom komanduje izvršitelj, kako policiji, tako i komunalnoj miliciji.

Podsećamo, pukovnik Gojko Lalović bio je zaposlen u Upravi za stambene poslove, kao zamenik predsednika Više stambene komisije, a zatim u trajanju od 12 meseci i zastupnik predsednika više stambene komisije. Radeći svoj posao po zakonu i u skladu sa propisima, nije mogao ni da nasluti šta ga čeka. Naredba o prestanku službe doneta je preko noći iako je ispunjavao sve uslove za radno mesto. Radno mesto nije ukinuto,a on nije proglašen viškom.

Sporni momenat bio je kada je pukovnik Lalović primetio samovolju ministra vojnog (tada P. Davinića), koji mimo Ustava, zakona, opštih akata i pravilnika o dodeli stanova vrši odabir stanova i izbor lica kojima će te stanove dodeliti bez redosleda – rang liste. (Slučaj naređenja da se dodeli stan po rešenju Up-1 br 474-6/05 27.7.2005. godine – stan službeni, trosoban, lice iz druge grupe, ne pripada mu ni ta kategorija stana, ni prvenstvo o izuzimanju molbe za dodelu stana, ali po naređenju ministra SVE je 27.7.2005. urađeno i stan dodeljen.)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.