TRANSFORMACIJA BAKE MILORATKE (86) IZ IVANJICE ZAPANJILA SRBIJU: Za sve je kriv NJEN UNUK, podseća na FILMSKU DIVU
Baka Miloratka, Foto: RINA

divna transformacija

TRANSFORMACIJA BAKE MILORATKE (86) IZ IVANJICE ZAPANJILA SRBIJU: Za sve je kriv NJEN UNUK, podseća na FILMSKU DIVU

Ovaj mladi umetnik koji već 15 godina uspešno radi u Beogradu fotografije svoje bake podelio je na društvenim mrežama

Objavljeno:

Kolika je moć dobre frizure i šminke najbolje je pokazao mladi umetnik Aleksandar Dramićanin kada je svoju baku Miloratku (86), koja živi u jednom ivanjičkom selu, potpuno transformisao i od nje napravio neverovatnu lepoticu koja podseća na filmske dive.

„Moja baka kao i većina žena koje žive na selu se ne šminka, ne farba kosu i nosi maramu. Ali, to je žena koja pleni unutrašnjom i spoljašnom lepotom i tako sam došao na ideju da je sredim. Tokom karantina boravio sam kod mojih u Ivanjici iskoristio priliku da je ubedim. Kad sam je našminkao i kad se videla u ogledalo samo se nasmejala, nesvesna svoje lepote“, rekao je za RINU Aleksandar.

Ovaj mladi umetnik koji već 15 godina uspešno radi u Beogradu fotografije svoje bake podelio je na društvenim mrežama, a njene uramljene portrete postaviće u svom salonu.

„Ponosan sam na sve te divne i dobre komentare koji su pristigli nakon što sam objavio bakinu sliku. Pored svih prelepih žena koje sam sređivao, ona je ta koja me najviše inspiriše“, kaže Aleksandar.

Ono što je skrenulo pažnju na fotografiji, osim fantastične frizure i šminke jeste i svečana haljina u kojoj se baka Miloratka slikala, a tu istu haljinu na snimanju spota za svoju pesmu "Volim te", nosila je i jedna od najvećih muzičkih zvezda, Anastasija Ražnatović.

(Espreso/RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.