Tata mu je car: Ovo je Ilija, student čiji se otac javno izvinio preko oglasa u novinama! (FOTO)
Foto: Večernje novosti

Oglas koji je uzdrmao srbiju

Tata mu je car: Ovo je Ilija, student čiji se otac javno izvinio preko oglasa u novinama! (FOTO)

Mladi inženjer elektrotehnike Ilija Đurić (27) priča o neobičnom izvinjenju svog oca. Ideja nastala u prvoj godini fakulteta kad je "zapelo" s dva ispita
Objavljeno: 10:17h

Moj tata je car! Što je obećao to je i uradio. Ovo je oglas i priča koji će otići u legendu, u istoriju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ovako, za "Novosti" govori Ilija Đurić (27) koji je posle sedam godina studiranja proteklog petka poneo zvanje diplomiranog inženjera telekomunikacija uzevši diplomu Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu. Samo dva dana kasnije usledilo je i iznenađenje, ispunjenje obećanja na koje mu se otac zarekao već u prvoj godini studija, kada je, kako kaže, "zapelo" sa dva teška ispita. Oglas u novinama! Ne o odricanju, kako pojedini srodnici znaju u šali da zaprete zbog neuspeha ili komičnih situacija, već oglas čestitke za diplomiranje.

Srbija se kida od smeha: Tata se preko oglasa izvinio sinu! (FOTO)

- Izvinjavam se svom sinu Đurić Iliji što nisam verovao da će da diplomira na ETF-u. Otac - pisalo je u oglasu, koji je juče objavljen u "Politici".

Obećanje Ilijinog oca, dato u šali, postavilo je zadatak mnogim roditeljima "večitih" studenata, a oglas je odjeknuo širom Srbije. Iako su mnogi akademci prilikom čitanja oglasa najpre pomislili: "I moji roditelji će ovako", novopečeni inženjer kaže da je ovo prilika da široj familiji i prijateljima još jednom pokaže koliku podršku ima u svojoj najbližoj porodici.

foto: Printscreen

Ideja o oglasu potekla je još pre punih šest godina, kada je polaganjepredmeta Matematika i Osnove elektrotehnike Đuriću zadavalo noćne more. Zaostala dva ispita iz prve godine, gomilanje obaveza i novih predmeta na drugoj, trećoj dodatno su otežali stvar. Ipak, posle sedam godina Ilija se izborio za svoju diplomu i - mesto u novinama.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.