OTKRILI SMO NOVU ZVEZDU IZ KARTON SITIJA! LEON BERIŠA je nova PEVAČKA NADA (VIDEO)
Leon Beriša, Foto: Emilija Jovanović

pravi slavuj

OTKRILI SMO NOVU ZVEZDU IZ KARTON SITIJA! LEON BERIŠA je nova PEVAČKA NADA (VIDEO)

Leonu život nije bio lak, ali je on toliko veseo, simpatičan i opušten da nas je sve oduševio

Objavljeno:

S obzirom na to kako je nedavno bio Svetski dan Roma, naša ekipa bila je u poseti jednom beogradskom romskom naselju. Zanimalo nas je kako oni žive, imaju li osnovna sredstva i uslove za normalan život i susreću li se sa predrasudama i diskriminacijom.

Zatekli smo veliku bedu, nemaštinu, tugu, ali s druge strane osmeh, pesmu i pozitivan stav na život. Jedan od glavnih aktera naše priče je i Leon Beriša, dvadesetšestogodišnjak koji u jednoj od malenih, urušenih kuća živi sa suprugom i troje dece, dok je četvrto na putu.

Leonu život nije bio lak, ali je on toliko veseo, simpatičan i opušten da nas je sve oduševio. Kroz razgovor sa njim saznali smo i da mu je Aca Lukas omiljeni pevač, a otkrio nam je i da ima talenat kada je pevanje u pitanju.

Nismo morali da ga pitamo dva puta da nam nešto otpeva, pristao je iste sekunde i odlučio se upravo za pesmu svog omiljenog pevača - "Ja živim sam". Uživajte.

Interesantno je da Leon dobro pliva i u rep muzici. Iznenadio nas je kada nam je rekao kako već ima snimljenu pesmu i spot za istu. Glavna poruka pesme je borba protiv diskriminacije, a ima kako srpskih, tako i romskih delova.

U nastavku poslušajte i nju pa nam pišite u komentarima koja mu vrsta muzike, po vašem mišljenju, bolje leži.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.