GUŽVE NA IZLASKU IZ SRBIJE: Čeka sa i po 6 sati!
ilustracija, Foto: Printscreen / Kamere AMSS

vozači pogledajte!

GUŽVE NA IZLASKU IZ SRBIJE: Čeka sa i po 6 sati!

Teretna vozila čekaju na Horgošu 240 minuta na izlazu iz zemlje, na prelazu Šid 300, koliko i na Batrovcima, dok na prelazu Kelebija čekaju 360 minuta

Objavljeno: 18:51h

Na autoputevima i glavnim magistralnim pravcima vozače očekuje dobra prohodnost i umeren intezitet saobraćaj sa izvesnim izmenama gde je saobraćaj prilagođen radovima na putu, poručuju iz AMS S.

Na obilaznici oko Beograda do 9. aprila u toku su radovi na popravci oštećenih delova kolovoza na više deonica kružnog toku Resnik, a izvode se od 10 do 16 časova i zbog toga će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Do 10. aprila trajaće radovi na popravci oštećenog kanala na delu auto-putu između petlje Grdelica i petlje Vladičin Han, a za to vreme za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna traka u smeru ka Grdelici u dužini od 100 metara. Radovi su obezbeđeni odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17:10 časova nema zadržavanja ni na putničkim terminalima naših graničnih prelaza.

Teretna vozila čekaju na Horgošu 240 minuta na izlazu iz zemlje, na prelazu Šid 300, koliko i na Batrovcima, dok na prelazu Kelebija čekaju 360 minuta.

Bonus video:

00:23

POBEDIMO KORONU! Grad Beograd i Sandra Bugarski pozivaju sve da se VAKCINIŠU

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.