ODRŽAN JE SASTANAK POVODOM FORMIRANJA SEKTORSKE GRUPE ZA PRIVREDU I POLJOPRIVREDU
Privredna komora Vojvodine, Foto: Privredna komora Vojvodine

PRIVREDNA KOMORA VOJVODINe

ODRŽAN JE SASTANAK POVODOM FORMIRANJA SEKTORSKE GRUPE ZA PRIVREDU I POLJOPRIVREDU

Cilj susreta jeste razmena informacija od značaja između institucija sa teritorije AP Vojvodine

Objavljeno: 10:53h

U prostorijama Privredne komore Vojvodine održan je sastanak povodom formiranja Sektorske grupe za privredu i poljoprivredu, sa akcentom na proizvodnju hrane, a na inicijativu Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine. Cilj susreta jeste razmena informacija od značaja između institucija sa teritorije AP Vojvodine, kao i uspešnog povlačenja sredstava Evropske unije koja su dostupna Republici Srbiji, odnosno AP Vojvodini, na pragu novog finansijskog okvira koji popkriva period od 2021. do 2027. godine.

Privredna komora Vojvodine
foto: Privredna komora Vojvodine

Pokrajinski sekretar za privredu i turizam, dr Nenad Ivanišević, istakao je da je formiranje ovakvog i sličnih tela od velikog značaja za institucionalno umrežavanje, za nadgradnju i unapređenje postojećih odnosa, logistike, interaktivnosti, te operativnosti i efikasnosti među institucijama i organizacijama u javnom sektoru, zarad dostizanja zajedničkih ciljeva i celishodnijeg sprovođenja zadataka u okviru misije i vizije svake institucije ponaosob, a u zajedničkom okviru delovanja.

Direktor Garancijskog fonda, Đorđe Raković je svojim učešćem na konstitutivnom sasatanku Sektorske grupe za privredu,potvrdio zainteresovanost Fonda za unapređenjem odnosa sa institucijama i organizacijama u javnom sektoru.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.