U NIŠKOJ VOJNOJ BOLNICI SU SKORO SVA MESTA POPUNJENA: Trenutno je na lečenju 66 pacijenata
Vojna bolnica, Foto: Printscreen Youtube/ Ministarstvo odbrane

nije dobro

U NIŠKOJ VOJNOJ BOLNICI SU SKORO SVA MESTA POPUNJENA: Trenutno je na lečenju 66 pacijenata

Stefanović je izrazio zabrinutost što su kapaciteti Vojne bolnice Niš u tako kratkom roku već skoro u potpunosti popunjeni

Objavljeno:

Ministar odbrane Nebojša Stefanović obišao je danas Vojnu bolnicu u Nišu, koja je u ponedeljak ponovo ušla u kovid sistem sa 86 ležajeva, od čega je 46 kiseoničnih mesta i u kojoj je trenutno na lečenju 66 pacijenata, a gotovo sva kiseonička mesta su popunjena, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

Stefanović je tom prilikom razgovarao sa četvoro lekara iz porodice Đenić, koji su svi angažovani u borbi protiv kovida, od početka pandemije.

"Moja ogromna zahvalnost lekarima i svim ljudima koji rade ovde u bolnici zato što ne posustaju. Zbrinjavaju pacijente, bore se za njih i pokazuju koliko su zaista ozbiljni i odgovorni ljudi", rekao je Stefanović.

Stefanović je izrazio zabrinutost što su kapaciteti Vojne bolnice Niš u tako kratkom roku već skoro u potpunosti popunjeni, i pozvao je građane Srbije da se vakcinišu protiv korona virusa i da tako zaštite sebe i članove svoje porodice.

Bonus video:

01:39

VAKCINIŠIMO SE BUDIMO ODGOVORNI: Ivica Dačić

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.