PREVARA SA AUKCIJOM RONALDOVE TRAKE NIJE PRVA: Za lečenje malog Gavrila VEĆ OTIMALI NOVAC
Gavrilo Đurđević, Foto: Printscreen Tviter

stvarno strašno

PREVARA SA AUKCIJOM RONALDOVE TRAKE NIJE PRVA: Za lečenje malog Gavrila VEĆ OTIMALI NOVAC

Za pomoć malenom Gaši licitiralo se na sajtu Limundo, a izuzetno velike svote novca navele su njihov tim da provere svaku ponudu

Objavljeno:

Kristijano Ronaldo iz besa je u finišu utakmice protiv Srbije na stadionu "Rajko Mitić" bacio kapitensku traku nacionalnog tima.

Vatrogasac Đorđe Vukićević uzeo je traku sa terena i stavio je na aukciju sa željom da pomogne malom Gavrilu Đurđeviću, koji boluje od retke i teške bolesti, spinalne mišićne atrofije i kome je potrebno 2,5 miliona dolara za lek "Zolgensmu" i lečenje u inostranstvu.

Za pomoć malenom Gaši licitiralo se na sajtu Limundo, a izuzetno velike svote novca navele su njihov tim da provere svaku ponudu. Ubrzo se ispostavilo da je mnogo ponuda lažno, te je tako sa 1.280.000.000 dinara, prava ponuđena cena spala na 10.000.000.

Tako su snovi jedne porodice srušeni u sekundi.

Ipak, nije prvi put da su se sa ovakvim problemom susreli.

Naime, 15. marta obijen je kafić u kojem su se okupljali prijatelji porodice malog Gavrila Đurđevića iz Kragujevca. Počinioci su iz kafića odneli dve kutije u kojima je bio novac za lečenje deteta, a vlasnik je tada istakao da osim toga nije ukradeno ništa vredno - ni skupocena pića, ni televizor, ni druga oprema.

Deset dana kasnije objavljeno je da je muškarac iz Jagodine uhapšen zbog tog krivičnog dela, a on je, kako je tada saopšteno, najverovatnije bio organizator i glavni izvršilac dela. Priznao je i da su sa njim bila još dva muškarca.

Bez obzira na ovaj događaj, borba za Gavrilov život nastavila se tada, pa će i sada.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.