Oglasio se KOVID BOEM Slavujče iz bolnice u Lapljem Selu: VASKRSAO SAM, ŠTO SAM I DOKAZAO!
Do pre nekoliko dana nije mu bilo ni do života jer ga je načisto bila skolila korona, Foto: Printscreen

AUUU

Oglasio se KOVID BOEM Slavujče iz bolnice u Lapljem Selu: VASKRSAO SAM, ŠTO SAM I DOKAZAO!

Vaskrsao sam što sam i dokazao

Objavljeno: 23:09h

Kurir je pronašao "polednjeg boema" koji svira i peva iz bolničke postelje čuvenu pesmu Šekija Turkovića! On je Dejan Živić, poznatiji kao Slavujče iz Lapljeg Sela!

Neviđena scena, gde bolesnik peva i svira klavijature u bolničkoj postelji nastala je u kovid bolnici u Lapljem Selu prokraj Gračanice na Kosovu i Metohiji!

Kurir je našao Slavujčeta u istom tom bolničkom krevetu, a putem poruka nam je rekao da sada nije za razgovor i da se oporavlja.

- Vaskrsao sam što sam i dokazao - kratko nam je malopre rekao Slavujče.

Slavujčetu, koji je poznati muzikant s ovog područja i koji je svirao i po Beogradu, do pre nekoliko dana nije bilo ni do života jer ga je načisto bila skolila korona. U bolnicu je smešten zajedno sa suprugom. A čim mu je malo laknulo, prošvercovao je jedno veče klavijature i sa ekipom medicinara koja je radila to veče, organizovao žurku i proslavio pobedu nad koronom! Sve je, kako se pretpostavlja, snimala Slavujčetova supruga i snimak okačila na društvene mreže.

01:33

NESTVARNA SCENA! U BOLNICI GRMI HIT ŠEKIJA TURKOVIĆA: Korona odnosi živote, a KOVID BOEM svira i peva na bolesničkom krevetu

Slavujče je poznati muzikant s ovog područja,a radio je svojevremeno i u Beogradu. Kako saznajemo smena medicinskog osoblja koja je radila to veče će biti sankcionisana.

Bonus video:

05:11

BRZE VESTI 31.03.2021. 17:55

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.