Zašto je Novak dozvolio da ga prevesla Bogoljub Karić? (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/BKTVNews Video

Teško optuženi biznismen kod Noleta

Zašto je Novak dozvolio da ga prevesla Bogoljub Karić? (FOTO) (VIDEO)

Đoković se u Milanu našao rame uz rame sa kontroverznim biznismenom, koji je već godinama u bekstvu zbog teške optužnice suda u Srbiji
Objavljeno:

Novak Đoković se nakon objavljivanja video snimka sa svečane večere koja je u utorak uveče organizovala upravo njegova Fondacija, našao u centru svojevrsnog skandala, jer je uhvaćen kako peva i opušteno razgovara sa Bogoljubom Karićem, bivšim vlasnikom BK grupe koji već godinama živi u Belorusiji, nakon što je napustio Srbiju zbog procesa koji se vodi protiv njega i njegovog brata Sretena, zbog optužbe da su oštetili kompaniju Mobtel.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ovoj dobrotvornoj večeri je prisustvovalo više od 400 zvanica koji su sakupljali sredstva za pomoć u ranom obrazovanju srpske dece.

Na ovoj večeri su pored "odbeglog" Karića prisustvovali kreator Đorđo Armani, košarkaši Miroslav Raduljica i Milan Mačvan, bivši fudbaleri Milana Paolo Maldini i Andrej Ševčenko, teniserka Serena Vilijams, kao i urednica magazina “Vog” Ana Vintur.

Novak okupio svetski džet-set na dobrotvornoj večeri za decu Srbije! (FOTO)

Kako je objavljeno, Fondacija „Karić“ je aktivno učestvovala na ovoj manisfestaciji time što je ponudila jedan od artikala za koji su se kupci nadmetali.

Njega niko nije očekivao tu: Bogoljub Karić u sevdahu dok Đoković peva! (VIDEO)

- Mi smo na licitaciju stavili noćenje u vili „Jelena“ i obilazak Beograda. Jedan par je za to odvojio 25.000 evra. Neki predmeti su dostizali cenu i do 100.000 evra. Ja nisam pazario ništa, ali eto, dali smo nešto na licitaciju, pa smo na taj način učestvovali - zaključio je Karić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.