OVA PRIČA JE POTRESLA NAS MNOGE: Baka Ljilji i deci konačno neko stavio osmeh na lice, i to NJIH 200!
Baka Ljilja sa unucima, Foto: Printscreen

PRELEPO!

OVA PRIČA JE POTRESLA NAS MNOGE: Baka Ljilji i deci konačno neko stavio osmeh na lice, i to NJIH 200!

Čak 200 bajkera pojavilo se juče pred vratima ove porodice

Objavljeno:

Ljiljanu D. nakon problema sa socijalnim radnicima koje su htele da joj oduzmu unuke podržala je cela Srbija. Čak 50 advokata je ponudilo da ih zastupa pred sudom, a humani gestovi prema porodici koja je preživela svoju dramu samo se nižu.

Tako su i humani motociklisti Moto Asocijacije Srbije odlučili da pomognu ovu porodicu, ali i da im stave osmehe na lica koji su im nestali onog dana kada su silom pokušali da razdvoje.

Čak 200 bajkera pojavilo se juče pred vratima ove porodice.

Nikola Erski iz "MK Kolubajker" objasnio nam je da su se bajkeri koji su se odlučili da pomognu deo "Moto Asocijacije Srbije", koja okuplja bajkere iz 50 gradova Srbije.

- Mi smo uglavnom porodični ljudi, i kada god su ovakve situacije mi reagujemo, ko kako može. Ova priča nas je mnogo potresla pa smo sakupili novac i odlučili da pomognemo ovoj nesrećnoj porodici. Deci smo kupili bicikle, i nisu mogli da sakriju osmehe sa lica kada su ih ugledali. Odneli smo im i električni trotinet, kao i negde oko 100.000 dinara novčane pomoći koja će im sigurno značiti - rekao je on i dodao da su deca bila oduševljena, a da je skup bio i više nego lep i emotivan.

Deca su se fotografisala sa njima, družila, a malo su se i provozali na motorima.

Bonus video:

01:20:24

REDAKCIJA 29.03.2021.

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.