PREMIJERKA SE SASTALA SA PREDSTAVNICIMA FITNES ZAJEDNICE: Cilj je UBLAŽITI ekonomske posledice pandemije
Predsednica Vlade Ana Brnabić, Foto: Kurir TV

VAŽNO

PREMIJERKA SE SASTALA SA PREDSTAVNICIMA FITNES ZAJEDNICE: Cilj je UBLAŽITI ekonomske posledice pandemije

Učesnici sastanka izrazili su spremnost da u potpunosti poštuju sve epidemiološke mere koje su na snazi sve u cilju nastavka rada i poslovanja

Objavljeno:

Predsednica Vlade Ana Brnabić i predstavnici fitnes zajednice razgovarali su danas o posledicima i efektima pandemije virusa COVID-19 na ovu industriju.

Obe strane su saglasne da su ovakvi razgovori najbolji način da se zajedničkim delovanjem i dijalogom pronađe najbolje rešenje za ublažavanje ekonomskih posledica pandemije korona virusa.

Predstavnici fitnes zajednice podvukli su da su zainteresovani i spremni da učestvuju u kampanji za masovnu imunizaciju stanovništva, jer su uvereni da bi vakcinacija pomogla što bržem povratku njihovog poslovanja u normalne tokove.

Kao zagovornici zdravog života, istakli su da se vakcinacija u potpunosti uklapa u njihovu agendu i nadaju se nastavku ovakvog tempa vakcinacije u Srbiji.

Učesnici sastanka izrazili su spremnost da u potpunosti poštuju sve epidemiološke mere koje su na snazi sve u cilju nastavka rada i poslovanja.

Njihov osnovni zahtev bio je duže radno vreme kako bi mogli da u skladu sa merama bolje rasporede svoje članove i vežbače, s obzirom na to da većina teretana funkioniše na principu zakazivanja.

Današnji sastanak deo je širih konsultacija koje je predsednica vlade sa resornim ministrima imala u prethodnim danima sa predstavnicima industrija koje su najviše pogođene negativnim efektima pandemije virusa COVID- 19.

Premijerka se ranije sastala i sa predstavnicima filmske industrije i bioskopa, kao i sa udruženjima frizera, ugostitelja i muzičara.

Sastanku je prisustvovao i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić kao i predstavnici ministarstva finansija. Predstavnici fitnes radnika na sastanku bili su članovi Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije, Sportskog saveza Beograda i udruženja personalnih trenera.

Bonus video:

01:39

VAKCINIŠIMO SE BUDIMO ODGOVORNI: Ivica Dačić

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.