Povoljni uslovi za vožnju, saobraćaj se odvija nesmetano!
Saobraćajna, Foto: Espreso.co.rs

KAŽU

Povoljni uslovi za vožnju, saobraćaj se odvija nesmetano!

Zbog radova na mostu preko reke Ralje, koji se nalazi na magistralnom putu između Smedereva i Ralje saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila

Objavljeno:

Povoljne vremenske prilike omogućavaju nesmetano odvijanje saobraćaja, međutim zbog nižih temperatura koje nas očekuju tokom noći AMS vozačima savetuje oprezniju vožnju.

Zbog radova na mostu preko reke Ralje, koji se nalazi na magistralnom putu između Smedereva i Ralje saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila A zbog radova na popravci oštećenih delova kolovoza i mašinskom krpljenju rupa na levoj servisnoj saobraćajnici autoputa u smeru od Novog Sada ka Subotici, a pre isključenja za Novi Sad za bulevar Evrope saobraćaj će se sutra od 7 do 17 časova preusmeriti u preticajnu traku.

Predviđeno je da se radovi izvode u voznoj traci i biće adekvatno obeleženi privremenom saobraćajnom signalizacijom.

Na graničnim prelazima teretna vozila čekaju na izlazu iz zemlje 180 minuta na Batrovcima, Horgošu i Kelebiji, 240 minuta na prelazu Šid i 60 minuta na Gradini i prelazu Sremska Rača.

Bonus video:

02:38

NEPOKRETNA ZBOG NESREĆE NA MOTORU! Subotičanka pet i po godina SANJA da stane na svoje noge, ali NEMA novca! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.