AKO IMATE SRCA... MI DAJEMO SVE ATOME SNAGE U OVOJ BORBI! Dramatični apeli lekara iz Užica
Grad Užice, Foto: Print Screen Youtube

užice korona

AKO IMATE SRCA... MI DAJEMO SVE ATOME SNAGE U OVOJ BORBI! Dramatični apeli lekara iz Užica

- Lekari, sestre i ostalo osoblje daju sve od sebe, bukvalno poslednje atome snage da izdrže u ovoj bici - rekla je za Vasiljević

Objavljeno:

Bolnice Zdravstvenog centra Užice iz dana u dan su sve punije kovid pacijenata. Ova ustanova ne kuburi ni sa manjkom kreveta ni drugog neophodnog, ali problem su preumorni zdravstveni radnici.

Po rečima Danijele Vasiljević, portparolke Zdravstvenog centra Užice, sistem funcioniše što se tiče zbrinjavanja pacijenata, ali pada po pitanju medicinskog osoblja.

- Lekari, sestre i ostalo osoblje daju sve od sebe, bukvalno poslednje atome snage da izdrže u ovoj bici. Danas Zdravstveni centar Užice ima 268 radnika više nego na početku pandemije, korona je protutnjala što se tiče obolevanja u kolektivu, imamo manje pacijenata nego letos i u periodu novembar – decembar, ali situacija je sve teža jer iznureno osoblje gubi snagu i strpljenje. Ako ovaj narod ima imalo srca, neka nosi maske, poštuje mere i vakciniše se. Medicinarima ne trebaju aplauzi, treba im odgovornost sugrađana - rekla je za Vasiljević za „Blic“.

Bonus video:

01:39

VAKCINIŠIMO SE BUDIMO ODGOVORNI: Ivica Dačić

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.