PORIČEM SVE! Lečić otkrio da li će nakon optužbi napustiti Srbiju
Branislv Lečić, Foto: Nebojša Mandić

IZJASNIO SE

PORIČEM SVE! Lečić otkrio da li će nakon optužbi napustiti Srbiju

- Ja, Branislav Lečić iz Beograda, najodlučnije poričem bilo kakve optužbe koje su na moj račun iznete, naveo je glumac

Objavljeno: 15:35h

Poznati glumac Branislv Lečić danas se oglasio saopštenjem povodom optužbi glumice Danijele Štajnfeld da ju je silovao 2012. godine. Između ostalog, u njemu se navodi:

- Ja, Branislav Lečić iz Beograda, najodlučnije poričem bilo kakve optužbe koje su na moj račun iznete. Nikada u svom životu nisam počinio niti jedno krivično delo, a kamoli delo silovanja ili bilo koje njemu srodno ili slično delo! - stoji u Lečićevoj izjavi i dodaje se:

- Koristim ovu priliku da obavestim kako nadležno tužilaštvo, tako i javnost da apsolutno nemam šta da krijem, da nemam nameru da napištam teritoriju Republike Srbije i ovim putem molim nadležno tužilastvo i MUP Republike Srbije da mi se bez odlaganja uputi poziv radi saslušanja.

Lečić je za “Novosti” ponovio da se u javnosti oglasio saopštenjem i da, dok ne da izjavu tužilaštvu, ne želi da bilo šta komentariše u medijima. Ipak, za naš list je rekao:

- Posle toga, mediji mogu da me pitaju bilo šta, apsolutno nemam problem. Ali prvo tužilaštvo, pa sve ostalo. Ja ću se izboriti za istinu, od početka do kraja. Nema govora. Poštujem zakone ove države i državu kojoj pripadam, zato ću kasnije da pričam u javnosti. Nema suđenja prvo u medijima, pa onda u tužilaštvu. Naravno, tužilaštvu stojim na raspolaganju, i to što pre. Isto tako, uvek sam spreman i za poligraf, u svako doba dana i noći. Reč je o odbrani moje ličnosti i koncepta sveta, jer ovo je atak na moj pogled na svet. Ja nikada nisam bio agresivan ni prema jednoj ženi. Naprotiv, naveo je Lečić.

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.