DRŽAVA ĆE ODUZIMATI NEVAKCINISANU DECU? Ministarka Kisić STALA NA PUT GLASINAMA jednom za svagda
Ministarstvo i ministarka Kisić Tepavčević još jednom apeluju da se zaustavi širenje neproverenih i neutemeljenih objava, Foto: Emilija Jovanović

demant

DRŽAVA ĆE ODUZIMATI NEVAKCINISANU DECU? Ministarka Kisić STALA NA PUT GLASINAMA jednom za svagda

Ministarstvo i ministarka Kisić Tepavčević još jednom apeluju da se zaustavi širenje neproverenih i neutemeljenih objava

Objavljeno:

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i ministarka prof. dr Darija Kisić Tepavčević ponovo najoštrije demantuju navode iz objava na društvenim mrežama da će centri za socijalni rad oduzimati decu roditeljima koji ne budu dozvolili njihovu vakcinaciju protiv kovida 19.

- Takve zlonamerne i neistinite objave na društvenim mrežama samo unose paniku među građane, sa ciljem da ih odvrate od vakcinacije, koja je najbolje sredstvo za uspešnu borbu protiv kovida 19. Takođe, Ministarstvo ukazuje da u proces vakcinacije protiv kovida 19 nisu uključena deca, zbog čega je potpuno neargumentovano tvrditi da će ona biti oduzimana roditeljima ako ih ne vakcinišu - poručuju.

Ministarstvo i ministarka Kisić Tepavčević još jednom apeluju da se zaustavi širenje neproverenih i neutemeljenih objava, jer je vakcinacija potpuno dobrovoljan proces i zavisi isključivo od svakog pojedinca, a centri za socijalni rad nikada nisu, niti će oduzimati bilo kome decu zbog takvog razloga.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.