SJAJNE VESTI SA AERODROMA! A330 Er Srbije sa likom Nikole Tesle tri puta nedeljno za NY!
Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIĆ, Ilustracija

ER SRBIJA

SJAJNE VESTI SA AERODROMA! A330 Er Srbije sa likom Nikole Tesle tri puta nedeljno za NY!

Avion Er Srbije se nalazi u Irskoj gde se priprema za upotrebu, a na repu je dobio lik čuvenog srpskog naučnika i pronalazača Nikole Tesle

Objavljeno:

Širokotrupni erbas A330-200 koji je ranije leteo u sastavu "Aeroflota", zameniće u floti "Er Srbije" postojeći avion istog tipa sa oznakom YU-ARA koji je iznajmljen od "Etihada".

Avion "Er Srbije" se nalazi u Irskoj gde se priprema za upotrebu, a na repu je dobio lik čuvenog srpskog naučnika i pronalazača Nikole Tesle, javlja portal ''exyuaviation''.

Novi erbas "Er Srbije" imaće oznaku YU-ARB.

Avion sa likom Nikole Tesle leteće iz Beograda za Njujork tri puta nedeljno.

Er Srbija saopštila je ranije danas da će zbog pojačane potražnje povećati broj letova između Beograda i NJujorka od ponedeljka, 22. marta 2021. godine, na tri leta nedeljno.

Planirano je da nacionalna avio-kompanija na ovoj liniji saobraća ponedeljkom, četvrtkom i subotom, navodi se u saopštenju Er Srbije. Dodatni let JU 500 iz Beograda obavljaće se ponedeljkom u 7.20 časova, a let JU 501 iz Njujorka u 15.40 časova, po lokalnim vremenima.

U saopštenju se, pored ostalog, dodaje da na liniji Beograd - Njujork leti najveći avion u floti Er Srbije, erbas A330 koji nosi ime čuvenog Tesle.

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.