USPEŠNE ŽENE IZ POLICIJE! Ove dame su dokaz da savremena žena može biti na položaju, ali i dobra majka! (FOTO)
Uspešna žena, Foto: MUP Facebook/printscreen

neverovatna

USPEŠNE ŽENE IZ POLICIJE! Ove dame su dokaz da savremena žena može biti na položaju, ali i dobra majka! (FOTO)

U susret 8. martu – Međunarodnom danu žena, predstavljamo vam samo neke od njih.

Objavljeno:

Ministarstvo unutrašnjih poslova je odlučilo da se pohvali uspešnim ženama koje rade kod njih. Statusom na društvenoj mreži su želeli da pokažu da žena može biti uspešna na poslu, ali i u okviru svoje porodice.

Uspešna žena ne treba nijedan segment svog života da zapostavi, a ove žene su upravo dokaz da je to moguće.

"Naše koleginice iz Ministarstva unutrašnjih poslova dokazuju da je moguće da savremena žena, ako to želi, može podjednako biti uspešna poslovna žena i posvećena majka. U susret 8. martu – Međunarodnom danu žena, predstavljamo vam samo neke od njih… Marjana Ivković je zastavnik policije iz Policijske uprave u Kragujevcu. U MUP-u radi od 2005. godine. Prve korake u policiji započela je u Policijskoj stanici u Svilajncu, a danas radi u Policijskoj stanici Knić na poslovima vođe bezbednosnog sektora. Marjana je ponosna majka troje dece, najstarije Milice od devetnaest godina, dvanaestogodišnje Saške i desetogodišnjeg Novaka. Smatra da su deca njen najveći uspeh. Potrebno je mnogo odricanja i pozitivne energije, vredno raditi svakog dana, verovati u sebe i svoje snove, postavljati standarde visoko, a vizije dugoročno, tvrdi Marjana i dodaje: “Trudite se da radite ono što volite. Ne birajte lakši put, birajte pravi put ma koliko težak bio. Mislite svojom glavom i sledite svoje snove” - piše u objavi Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije.

1 / 6 Foto: MUP Facebook/printscreen

Ove dame su dokaz da se sve može kada se hoće, a one su uspešne u svakom smislu te reči. Da bi se postigao uspeh potrebna je volja i upornost, a uz te dve vrline neuspeh je skoro nemoguć.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.