SVEMIRSKI PUTNICI: Pojavio se TREJLER za novi SF hit film koji će vas ODUŠEVITI - Kolin Farel je GLAVNI (VIDEO)
Radnja filma se dešava u bliskoj budućnosti u kojoj je opstanak čovečanstva pod znakom pitanja, Foto: Printscreen

IZ SVETA FILMA OTKRIVAMO

SVEMIRSKI PUTNICI: Pojavio se TREJLER za novi SF hit film koji će vas ODUŠEVITI - Kolin Farel je GLAVNI (VIDEO)

U pitanju je naučnofantastični triler u kome glavne uloge tumače Taj Šeridan, Lili-Rouz Dep, Fion Vajthed i Kolin Farel.

Objavljeno:

Nil Burger, autor filmskih hitova Iluizionista (2006) i Bezgranično (2011), nedavno je snimio novo ostvarenje pod nazivom Putnici (Voyagers). U pitanju je naučnofantastični triler u kome glavne uloge tumače Taj Šeridan, Lili-Rouz Dep, Fion Vajthed i Kolin Farel.

Voyagers
foto: Printscreen

Radnja filma se dešava u bliskoj budućnosti u kojoj je opstanak čovečanstva pod znakom pitanja. Grupa specijalno izabranih mladića i devojaka, koji se ističu svojom inteligencijom i poslušnošću, deo je ekspedicije ka udaljenoj planeti, koja bi trebalo da bude kolonizovana. Kada oni, međutim, otkriju uznemirujuću tajnu u vezi sa ovom misijom, na svemirskom brodu će nastati haos, a učesnici ekspedicije će pokazati primitivniju stranu svoje prirode, koju njihovi nadređeni nisu očekivali da će ikada videti.

Voyagers
foto: Printscreen

Film Putnici stiže u svetske bioskope 9. aprila. Nedavno je objavljen fantastični trejler ovog ostvarenja, koji možete pogledati iznad ovog teksta.

Bonus video:

(Espreso/Coming Soon)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.