USPOREN SAOBRAĆAJ na obilaznici oko Beograda
Guzva, Foto: Filip Plavčić

USPOREN SAOBRAĆAJ

USPOREN SAOBRAĆAJ na obilaznici oko Beograda

Javnost će biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja na tom putnom pravcu.

Objavljeno: 08:37h

Na obilaznici oko Beograda, od tunela Straževica ka Bubanj potoku, saobraćaj se odvija usporeno, pa "Putevi Srbije" mole učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Javnost će biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja na tom putnom pravcu.

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na mostovima.

Na teritoriji Požege zbog mogućih osulina savetuje se oprez pri vožnji i prilagođena brzinu kretanja na državnim putevima I B reda broj 21 i I B reda broj 23.

Na auto-putu E-763 izvode se radovi na pranju kanala na naplatnoj stanici Preljina od 9.00 do 15 sati. JP "Putevi Srbije" moli učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajnu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Na auto-putu E-75, na krakovima petlje Ostružnica, u toku su istražni radovi za potrebe rehabilitacije puta, od danas do 24. febriara, od 8 do 16 sati. U zoni radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na auto-putu E-75, petlja Beograd - petlja Aerodrom, u smeru ka Beogradu, od danas do februara, od 8.00 do 16 sati, izvode se istražni radovi za potrebe rehabilitacije puta. U zoni radova saobraćaj će se odvijati u preticajnoj saobraćajnoj traci.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30 na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta.

Na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, a na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Bonus video:

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.