PREMINUO PROFESOR NEBOJŠA STOŠIĆ: Izgubio bitku sa koronom
Nebojša Stošić, Foto: Tatijana Stamenkovic

tuga

PREMINUO PROFESOR NEBOJŠA STOŠIĆ: Izgubio bitku sa koronom

Profesor Nebojša Stošić sahranjen je danas u 16 sati na Balinovačkom groblju u Vranju. T.S.

Objavljeno:

Profesor Ekonomsko-trgovinske škole u Vranju, Nebojša Stošić preminuo je u četvrtak u Nišu od posledica korona virusa u 62. godini. Nebojša Stošić rođen je 24. 11. 1959.godine.

Od 1985. godine radio je u Ekonomsko-trgovinskoj školi kao profesor francuskog jezika. Među kolegama i đacima je bio veoma poštovan i omiljen. Svojim duhom i srdačnośću unosio je u kolektiv uvek dobro raspoloženje i vedrinu, kažu njegove kolege iz Ekonomsko-trgovinske škole. "Mnogima je bio uzor i podrška.

Njegov nasmejani lik će nam zauvek ostati u sećanju, kao i praznina što nas je prerano napustio. Iza sebe je ostavïo porodicu, prijatelje i kolege koji će ga zauvek pamtiti i u čijem će sećanju ostati samo lepe uspomene na druženje sa njim", stoji u saopštenju kolektiva Ekonomosko-trgovinske škole u Vranju. Profesor Nebojša Stošić je preminuo nakon dvonedeljne borbe sa opakim virusom.

Za sobom je ostavio suprugu, ćerku, sina i četvoro unučadi. Komemoracija povodom prerane smrti profesora Nebojše Stošića održana je u prostorijama škole u 13 časova. Profesor Nebojša Stošić sahranjen je danas u 16 sati na Balinovačkom groblju u Vranju. T.S.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.