ŽIVI U NEDOVRŠENOJ KUĆI I ČUVA OVCE, A TO NIJE SVE: Detalji iz Biljaninog života vas neće ostaviti ravnodušnim
Biljana Čekić, Foto: youtubeprintscreen

MLADA GLUMICA

ŽIVI U NEDOVRŠENOJ KUĆI I ČUVA OVCE, A TO NIJE SVE: Detalji iz Biljaninog života vas neće ostaviti ravnodušnim

Biljana zajedno sa porodicom živi u selu Sreflije nedaleko od Kozarske Dubice

Objavljeno:

Mlada glumica Biljana Čekić, koja je našoj publici poznata po ulozi u filmu "Dara iz Jasenovca", oduševila je milione gledalaca svojom maestralnom glumom.

Biljana zajedno sa porodicom živi u selu Sreflije nedaleko od Kozarske Dubice. Devojčica živi sa roditeljima u nezavršenoj kući u selu koje prema popisu ima samo 196 stanovnika. Jedina deca u ovom selu su upravo Biljana, njena sestra Dajana i brat Stefan.

Njena rodna kuća nalazi se daleko od prodavnice, škole i bilo koje ustanove. O filmu u kojem igra glavnu ulogu pisali su najpoznatiji svetski mediji, a njenu glumu pohvalili i najcenjeniji filmski kritičaru u SAD i Evropi.

Biljana svakog jutra ustaje pre šest da bi na vreme stigla u školu. Nakon škole, završava poslove po domaćinstvu i pomaže ocu oko stoke.

- Budim se oko šest, a u pola šest, a u pola sedam moram na stanicu, do koje moram da pešačim oko kilometar. Tamo brata i mene čeka autobus do škole. To je nekih sedam kolometara dalje i taman stižem za prvi čas - kaže Biljana.

- Čim dođem iz škole odmah radim domaći zadatak i učim lekcije koje smo toga dana radili. Onda pomažem oko kućnih poslova, sestra i ja sve pospremimo po kući, a onda hranimo ovde. Tek nakon toga možemo da se igramo - priča Biljana i dodaje da je najsrećnija kada se igra sa bratom i sestrom i kada voze bizikl, a najbitnije joj je da su uvek zajedno.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.