SAOBRAĆAJ ZA PRAZNIK BIO UVEĆAN ZA 115 ODSTO: Na auto-putu Miloš Veliki OBORENI SVI REKORDI!
Saobraćaj, Foto: RINA

STATISTIKA

SAOBRAĆAJ ZA PRAZNIK BIO UVEĆAN ZA 115 ODSTO: Na auto-putu Miloš Veliki OBORENI SVI REKORDI!

Koristite elektronsku naplatu putarine

Objavljeno:

Srpskim auto-putevima tokom prazničnih dana prošlo je ukupno 657.565 vozila, saopštilo je JP "Putevi Srbije". U vreme epidemije, dok ljudi umiru, na pojedinim putevima je bilo najviše vozila do sad.

Povećan broj vozila obeležio je početak mini odmora u periodu od 12. do 16. februara, te je u petak 12. februara zabeležen promet od 164.763 vozila, što predstavlja povećanje od 16,42 odsto u odnosu na isti dan prethodne godine.

Autoput "Miloš Veliki" je bio najopterećeniji tokom prazničnih dana.

U petak na čeonoj naplatnoj stanici Obrenovac, na autoput "Miloš Veliki" uključilo se 11.599 vozila, što predstavlja rekord po broju vozila koja su se ikada uključila na autoput od puštanja u saobraćaj.

Dnevni ulazni saobraćaj na naplatnoj stanici Obrenovac uvećan je za 115 odsto u odnosu na prosečan dnevni ulazni saobraćaj u prošloj godini.

U subotu 13. februara na rampi "Preljina" čekanje je trajalo 90 minuta

Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je u subotu da je zadržavanje na naplatnoj rampi "Preljina" bilo 90 minuta.

Pred Dan državnosti brojni građani Srbije su se zaputili ka turističkim centrima i lokalitetima u unutrašnjosti zemlje - Zatiboru i Kopaoniku.

- Godinama sam vozač kamiona, nailazio sam na velike gužve širom Evrope, međutim, odavno nisam naišao na ovakav zastoj lokalnog karaktera koji nije izazvan nikakvim tehničkim problemima, ni na sreću saobraćajnom nesrećom. Čekao sam oko 45 minuta da se uključim na auto-put jer idem za Beograd - rekao je tada za medije.

U saobraćajnoj policiji u Čačku su kazali da je veliki zastoj bio izazvan praznicima.

Koristite elektronsku naplatu putarine, jer omogućava najbrži prolazak kroz naplatne stanice bez zaustavljanja, značajno skraćuje vreme putovanja i predstavlja jeftiniji vid plaćanja putarine.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.