DEVOJKE SU DANAS DONIRALE 120 KG HRANE: Svako od nas utorkom i petkom može da pomogne ovom AZILU i malim ŠAPICAMA!
Pomoć za šapice, Foto: Facebook / Kucica za spas

svaka čast

DEVOJKE SU DANAS DONIRALE 120 KG HRANE: Svako od nas utorkom i petkom može da pomogne ovom AZILU i malim ŠAPICAMA!

Kapa dole!

Objavljeno:

Kako stoji u Fejsbuk objavi stranice, "Kućica za spas", danas su humane devojke iz @buvini_drugari i @pomozi_udomi_pokloni posetile jagodinsko prihvatiliste za napustene životinje i donirale 120 kg hrane i nekoliko Simparika za šape koje čekaju domove.

- Ja nažalost zbog posla nisam mogla da idem danas, ali to ne treba nikog da spreči da urade baš ovu istu stvar koje su one danas uradile. Svako može utorkom i petkom da poseti azil. Danas je Cobi Dekić bio tamo da ih sačeka i pokaze im pse, a ja cu već sutra otići da Simaprike podelimo onima kojima je potrebno, navodi se na ovoj stranici.

Kučići
foto: Facebook / Kucica za spas

- Ova divna poseta je šapicama zlata vredna psima u azilima. Najpre treba bolja hrana i zaštita od buva i krpelja. Veliko hvala u njihovo ime i nadam se da ce doći ponovo. Dakle budite i vi molim vas kao one i posetite pse u azilima sirom Srbije. Budite uvek deo rešenja jer svi smo ovde samo i isključivo zbog pasa i svi moramo dati vise da jima bude bolje, dodaje se u objavi.

Danas su devojke iz @buvini_drugari i @pomozi_udomi_pokloni posetile jagodinsko prihvatiliste na napustene i donirale...

Posted by Kucica za spas on Уторак, 16. фебруар 2021.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.