VOZAČI OPREZNO! Izvode se radovi na više deonica, a smanjena je vidljivost zbog MAGLE!
Magla na putu, Foto: Youtube/printscreen

PAŽNJA

VOZAČI OPREZNO! Izvode se radovi na više deonica, a smanjena je vidljivost zbog MAGLE!

Na Obilaznici oko Beograda, posle tunela Lipak, u smeru ka Orlovači, izvode se radovi na kernovanju deonice Surčinska petlja-Orlovača, do 12. februara od 8 do 17 časova

Objavljeno:

Prema saopštenju Puteva Srbije, na području Divčibara ima magle, saobraćaj se odvija otežano zbog smanjene vidljivosti i preporučuje se oprezna vožnja.

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Na Obilaznici oko Beograda, posle tunela Lipak, u smeru ka Orlovači, izvode se radovi na kernovanju deonice Surčinska petlja-Orlovača, do 12. februara od 8 do 17 časova.

Tokom izvođenja radova za saobraćaj je zatvorena jedna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na auto-putu E-70, petlja Ruma - petlja Pećinci, u smeru Beograd - Šid, do 24. februara od 7 do 17 časova, radovi na postavljanju odbojne ograde.

Radovi će se izvoditi u razdelnom pojasu (levi kolovoz), zatvorena preticajna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati u voznoj saobraćajnoj traci.

Lončanik - Obrenovac (Valjevski put), do 15. februara od 8 do 14 časova, radovi na redovnom održavanju. U zoni radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.45 časova, na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, Šidu 90 minuta, Kelebiji 60 minuta.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.