AMERIKANAC I POLJAKINJA SU SE ZALJUBILI ONLAJN, A PRVI SUSRET IMALI SU U BEOGRADU: Otkrivamo vam NEVEROVATNU PRIČU!
Stranci u Beogradu, Foto: Profimedia, Printscreen/youtube

OSAM GODINA KASNIJE

AMERIKANAC I POLJAKINJA SU SE ZALJUBILI ONLAJN, A PRVI SUSRET IMALI SU U BEOGRADU: Otkrivamo vam NEVEROVATNU PRIČU!

U pitanju je lepo internet poznanstvo, započeto pre 8 godina, koje je preraslo u ljubavnu priču polsednjih godinu dana

Objavljeno:

Mislite li ponekad šta je to Ljubav? U pitanju je prirodna pojava, koja ne može da se traži ili naredi, već se jednostavno desi.

Ljubav je pojava veća od nas, koju možemo prizvati, ali ne možemo uticati na to kako, kada i gde će se izroditi. Možemo birati da se predamo ljubavi ili ne, ali na kraju ljubav se javlja kao udar groma, nepredvidljiva i jaka.

Tako se i u ovom slučaju dogodila između Majka iz Amerike i Maje iz Poljske, što nam potvrđuje da ista ne zna ni za granice.

U pitanju je lepo internet poznanstvo, započeto pre 8 godina, koje je preraslo u ljubavnu priču polsednjih godinu dana.

Kupivši avionske karte, Majk je želeo da konačno upozna Maju, međutim tada im se na put isprečio Kovid-19, što je poremetilo njihove planove. Strpljivo su čekali čitavu godinu do momenta upoznavanja, koji se dogodio u srpskoj prestonici, Beogradu.

U video snimku koji su rado zabeležili pričaju nam svoje utiske iz grada, počevši od uslova stanova za iznajmljivanje, gde se susreću sa svakakvim stvarima, preko omiljenih mesta za kupovinu čuvenog bubreka, gde je "OVO" magična reč koju upotrebljavaju kada ne znaju kako da izgovore nešto što žele... Takođe, kao posebno mesto na kome najviše vole da provode vreme dok jedu burek jeste park, koji su sami nazvali BUREK PARK, a u pitanju je Terazijska terasa.

Maja i Majk dele i svoje utiske sa posete pijaci na Zelenom vencu. Iznenađeni su niskom cenom krompira, kao i činjenicom da za samo 10 centi mogu uzeti dve glavice luka...

Ali ono što je Maju zadesilo u našem gradu, podstaklo ju je da poruči ostalima: "Ljudi, budite oprezni sa svojim stvarima u Beogradu ako ih želite sve na okupu. Ja sam izgubila kapu i svoj mobilni telefon. Totalna ludost."

Da li je i vama podjednako zanimljiva ova priča Amerikanca i Poljakinje?

Pišite nam u komentarima...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.