METEROROLOG ĐURIĆ NAJAVIO DA ZIMA TEK SLEDI: Stižu nam minus i ledena kiša, temperatura pada za preko 15 stepeni
Đurić je u svom statusu naveo do kojeg dana će se prolećno vreme zadržati u našoj zemlji, a kada nas, pak, očekuju niske temperature, Foto: Printscreen

vremenska prognoza

METEROROLOG ĐURIĆ NAJAVIO DA ZIMA TEK SLEDI: Stižu nam minus i ledena kiša, temperatura pada za preko 15 stepeni

Zbog prolećnih temperatura proteklih dana mnogi od nas su poverovali da je zimi već došao kraj

Objavljeno:

Iako smo pomislili da su niske temperature uveliko iza nas, poznati srpski meteorolog Đorđe Đurić oglasio se na svom Fejsbuk nalogu i otkrio da ipak nismo bili u pravu.

Naime, Đurić je u svom statusu naveo do kojeg dana će se prolećno vreme zadržati u našoj zemlji, a kada nas, pak, očekuju niske temperature, i to ispod nule.

Zbog prolećnih temperatura proteklih dana mnogi od nas su poverovali da je zimi već došao kraj, ali sledeće nedelje vremenske prilike će nas ponovo iznenaditi jer posle nekoliko kišnih stižu i ledeni dani.

Evo kakvo nas vreme očekuje narednih dana, a u statusu, koji možete pogledati ispod, Đurić je dodao da će nakon 12. februara uslediti najhladniji deo zime.

Do četvrtka nas očekuje jesenje-prolećno vreme sa čestom kišom. Od petka maksimalne temperature ispod nule (ledeni dani) i uglavnom suvo vreme. Ukoliko se današnji proračuni ostvare nakon 12. februara očekuje nas najhladniji deo ovogodišnje zime”, objavio je Đurić.

Bonus video:

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.