KONAČNO SU PROČIŠĆENI SVI PUTEVI U NOVOJ VAROŠI: Nakon šest dana u opštini podno Zlatara ukinuta vanredna situacija
Nova Varoš, ilustracija, Foto: RINA

KONAČNO

KONAČNO SU PROČIŠĆENI SVI PUTEVI U NOVOJ VAROŠI: Nakon šest dana u opštini podno Zlatara ukinuta vanredna situacija

Na gradskom području upešno je organizovana akcija odvoženja snega sa ulica i trotoara, a očišćena je i pešačka staza od stadiona na Branoševcu prema naselju Šanac

Objavljeno:

Nakon šest dana ukinuta je vanredna situacija koja je zbog snežnih padavina i zavejanih puteva uvedena na delu teritorije opštine Nova Varoš.

„Putarima je na ruku išao prestanak padavina i lepo vreme, svi putevi su potpuno pričišćeni i više nema domaćinstava koja su u snežnoj blokadi. Veliki problem su pravili visoki snežni nameti i zato je u pročišćavanje bila uključena teška mehanizacija“, izjavio je za RINU Radosav Vasiljević, predsednik opštine Nova Varoš.

Na gradskom području upešno je organizovana akcija odvoženja snega sa ulica i trotoara, a očišćena je i pešačka staza od stadiona na Branoševcu prema naselju Šanac.

„Spremni smo za nove snežne padavine, kupljena je nova mašina za čišćenje trotoara, tako da se iskreno nadamo da sa sledećim padavinama, neće biti potrebe za uvođenjem vanredne situacije“, istakao je Vasiljević.

Bonus video:

(Espreso/RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.