HARPUNI ZA ŠEŠELJA I ČANKA, SKANDAL U BELOM BLATU: Kratki Espreso za 3. februar!(VIDEO)
Kratki Espreso uz novinarku Jovanu Jovanović, Foto: Emilija Jovanović

KRATAK PREGLED

HARPUNI ZA ŠEŠELJA I ČANKA, SKANDAL U BELOM BLATU: Kratki Espreso za 3. februar!(VIDEO)

Kratki Espreso je ponovo sa vama!

Objavljeno:

Vratio se Kratki Espreso! Najkraća i najzanimljivija forma vesti u Srbiji je ponovo pred vama. Drugu emisiju Kratkih vesti je pripremila novinarka Jovana Jovanović. Na svaku od vesti imala je zanimljiv komentar, pitanje, kao i opasku. Više ozbiljno, manje u šali, dosta oštro.

Uživajte:

1) Lopovi, đubrad, secikese i špijuni su citiram reči koje su se čule u jednoj televizijskoj emisiji. Ništa čudno ako znate ko su bili učesnici, ništa čudno ni na to što niko nije reagovao. Da li će se i kada pojedinci naučiti kulturi dijaloga u javnom tj. medijskom prostoru?

Neće skoro, ne nadajte se! Evo zašto. Nenad Čanak je juče pozvao Vojislava Šešelja na duel. Rekao mu je da "uzme pištolj i dođe, kako bi rešili stvari jednom za svagda". Šešelj je zatim izjavio da prihvata poziv, ali samo ukoliko se Čanak odrekne policijskog obezbeđenja koje ga stalno prati. Nemamo šta da dodamo ovome. Predlažemo ipak da oružje izbora ne budu pištolji, nego harpuni.

2) Bulat Šagzin, glava porodice Mongola koji žive u selu Belo Blato u Banatu, odlučio je da zbog uvreda na račun njegove ćerke i rasističkog odnosa nekoliko stanovnika ovog sela - napusti ovo mesto, zauvek.

-Dvoje dece napadaju moju ćerku, kažu - ti si prljava Kineskinja, smrdljiva Kineskinja...", ispričao je Bulat. Tako će Belo Blato ostati bez populacije Mongola, ali će im ostati par onoga što se nekad - pogrešno - u medicini nazivalo - mongoloidi.

3) Pred lekarsku komoru Srbije je stigao zahtev za preispitivanje stavova pulmologa Branimira Nestorovića o koronavirusu.

Da počnemo od njegovih kontroverznih izjava- pandemija ne postoji, korona ne postoji, vakcine nisu efikasne, testovi nisu tačni, šopingujte u Milanu u trenutku kada korona peca nove žrtve, a u bolnicama nema mesta - ima li kraja ovom ludilo,ovom zavitlavanju, ovom šegačenju? Doktore Nestoroviću, nemojte nas više dovoditi u zabludu , dovoljna nam je korona, što je previše, previše je. Dosta više!

4) Čuvajte se da ne upadnete u šaht! Zašto? Zato što je dete upalo u šaht dubine dva metra na Novom Beogradu jer poklopac nije bio dobro namešten.

Ko je kriv ne zna se, utvrdiće se, valjda, ali je očito da neko nije odradio posao kako treba. Zato gledajte kuda idete jer rupa ima svuda, da ne nabrajam, setićete se.

5) Američki predsednik Džozef Bajden je pozvao predsednika rusije Vladimira Putina i zatražio da opozicioni lider Aleksej Navaljni, koji prema njihovom mišljenju nije ništa zgrešio, bude odmah pušten iz zatvora.

Podsetimo, Navaljni je u Rusiji osuđen na dve i po godine zatvora.

Bonus video:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.