NEVEROVATNA PRIČA SA SNIMANJA FILMA DARA IZ JASENOVCA: Svi su ostali BEZ REČI zbog događaja sa KRSTOM! (VIDEO)
Neverovatna anegdota, Foto: Printscreen/Youtube

neverica

NEVEROVATNA PRIČA SA SNIMANJA FILMA DARA IZ JASENOVCA: Svi su ostali BEZ REČI zbog događaja sa KRSTOM! (VIDEO)

Ovo je u emisiji Usijanje ispričao glumac Zlatan Vidović

Objavljeno:

Novi film Predraga Gage Antonijevića "Dara iz Jasenovca" u svim kategorijama je ušao u trku za nagrade Zlatni globus i Oskar, a za nekoliko dana počinje njegovo prikazivanje u američkim bioskopima.

Glavni glumac u ovom ostvarenju Zlatan Vidović i predsednica Upravnog odbora Filmskog centra Srbije Jelena Trivan bili su gosti Kurir televizije i emisije "Usijanje", gde su govorili o napadima u Americi i regionu na projekat koji je u celosti finansirala država Srbija.

Emisiju izdvaja jedan minut. Kakav? Onaj u kome glavni glumac opisuje nešto veoma čudno, misteriozno i što bi svi želeli da znaju, a to je nesvakidašnja situacija, anegdota sa snimanja, koja je zapravo ušla u film. Neplanirano, baš kao što se i dogodila.

Naime, postoji scena gde se predaju jednom ustaškom zapovedniku stvari pronađene kod leševa. Među tim stvarima Zlatan Vidović (u filmu ja tata male Dare) nalazi krst, koji je scenario predvideo da bude dat ustaškom zapovedniku, zatim ga on baci na Zlatana, koji se okrene i to je kraj scene. Međutim, da li je?

Sve do dela bacanja - jeste, ali kada je kolega bacio ka Zlatanu krst, krst se zalepio za Zlatanova prsa! Zlatan je par trenutaka kasnije skinuo taj krst i stavio ga u džep. Kasnije, taj krst je proigrao kroz čitav film. Sve ovo ispričao je glumac u emisiji.

Poslušajte, glumac Zlatan Vidović priča ovo od 38:14:

(Espreso.rs/ Kurir TV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.