NOVA VAROŠ TOTALNO PARALISANA: Proglašena VANREDNA SITUACIJA, sneg padao 30 sati BEZ PRESTANKA!
Nova Varoš, Foto: RINA

VANREDNO

NOVA VAROŠ TOTALNO PARALISANA: Proglašena VANREDNA SITUACIJA, sneg padao 30 sati BEZ PRESTANKA!

Jak vetar je napravio snežne nanose visine od nekoliko metara i to je ono što dodatno otežava stanje u našoj opštini“, izjavio je za RINU, Radosav Vasiljević predsednik opštine Nova Varoš.

Objavljeno:

Na delu teritorije opštine Nova Varoš, nakon višestanih obilnih padavina uvedena je vanredna situacija u sedam mesnih zajednica. Putevi do pojedinih mesnih zajednica su potpuno odsečeni, a najteža situacija je u Božetićima, Negbini, Beloj Reci, Akmačićima, Draglici, Jasenovu i na delu teritorije u prigradskim mesnim zajednicama Tikva i Brdo.

1 / 2 Foto: RINA

„Sneg koji je padao više od 30 sati odsekao je pojedine putne pravce, vanredna situacija je uvedena na planinskim prevojima iznad 1.000 metara nadmorske visine. Jak vetar je napravio snežne nanose visine od nekoliko metara i to je ono što dodatno otežava stanje u našoj opštini“, izjavio je za RINU, Radosav Vasiljević predsednik opštine Nova Varoš.

Mehanizacija je na terenu, a ono što ide na ruku putarima jeste prestanak padavina, pa se očekuje da će danas biti očišćena većina puteva, a u narednih nekoliko dana i svi putni pravci u planinskim područjima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.