ŽENE RAĐAJU DOMAĆINE: Jezdić se SLOMIO U EMISIJI zbog slučaja silovane Milene, BRINE ZA SRPSKE ŽENE, IMA 3 ĆERKE!
Jezdić o Mileni Radulović u emisiji na Prvoj, Foto: printscreen

nenad jezdić: milena je samo jedna u nizu

ŽENE RAĐAJU DOMAĆINE: Jezdić se SLOMIO U EMISIJI zbog slučaja silovane Milene, BRINE ZA SRPSKE ŽENE, IMA 3 ĆERKE!

Jezdić podržao koleginicu i pružio podršku svim ženama...

Objavljeno: 14:42h

Poznati srpski reditelj i učitelj glume Mika Aleksić optužen je za silovanje nakon optužbi glumice Milene Radulović i još polaznica svoje škole glume. Milena je u svojoj ispovesti ispričala da se sve dogodilo u školi, “više od jednom”, kada je imala samo 17 godina. Osim Milene, "na tapetu" je bilo još devojaka, glumica i maloletnica, žrtava silovanja i zlostavljanja...

Program Prve srpske televizije ugostio je Mileninog kolegu, Nenada Jezdića, koji je saosećajući pokušao da objasni o poziciju žena u našem društvu povodom ispovesti Milene Radulović da je silovana.

- Pošto sam rano stupio u brak i dobio 3 ćerke, razmišljao sam zašto mi je baš to Gospod dao? Možda je baš ovo sada ta poenta, da javno i glasno prosvedočim o tome da žene jesu diskriminisana bića, to je jezivo i strašno - stao je i dodao:

- Kada bi muškarci imali prema ženama odnos kakav bi trebalo da imaju, domaćinski...Žene održavaju ovaj svet i ovaj narod, žene daju naučnike i domaćine... - na pola rečenice se Jezdić slomio, pogledajte:

Sve je više javnih ličnosti koje izlaze na male ekrane ne bi li Mileni pružili podršku, utehu, i pokazali joj koliko je hrabra i jaka. Svi su uz žrtve silovanja, žene, a sve više se u krugovima Srpskog društva budi svest o ovoj temi i njenoj ozbiljnosti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.